上一頁下一頁
發新話題

靚仔同事...........姐弟戀part 1

收藏  |  訂閱
717  53.0k

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-3 10:30 AM 發表

尋晚食完飯去左飲o野,之後佢話想睇利物浦對阿仙奴,咁我話反正我屋企得我一個人住,咁咪同左佢去我屋企睇囉!
場波咁鬼夜先打,我地係廳度已經又kiss又互摷啦,講真同得佢返去都預左會乜啦!咁咪同佢上左床 ...
:smile_40: 咁等你得閒DD 再同我地講下啦.

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-3 10:30 AM 發表

尋晚食完飯去左飲o野,之後佢話想睇利物浦對阿仙奴,咁我話反正我屋企得我一個人住,咁咪同左佢去我屋企睇囉!
場波咁鬼夜先打,我地係廳度已經又kiss又互摷啦,講真同得佢返去都預左會乜啦!咁咪同佢上左床 ...
發覺你係仔都啱 :smile_45:

引用:
原帖由 manppp2004 於 2008-4-3 10:32 AM 發表

:smile_40: 咁等你得閒DD 再同我地講下啦.
我想問你一個問題,一個男同女,上床唔係要有FEEL﹖

勁wor... 服左你...

:smile_41:  佢今朝有冇返工...

對你D 態度點? :smile_41:

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-3 09:58 AM 發表

尋晚食完飯同左佢去飲o野囉,飲完去左我屋企睇足球!跟住就.............
我今日好忙個頭又有d痛!唔咁詳細講住,等我得閒d先............
還是夜瞓, 太倦, 引致頭痛

Good story

(你離婚 又單身 無啦啦著咩Tback 呢? 你吾講著Tback 我都信你個故仔係真既):smile_39:

引用:
原帖由 牧夫座 於 2008-4-3 10:34 AM 發表

發覺你係仔都啱 :smile_45:
梗唔係啦...............:smile_39:

引用:
原帖由 manppp2004 於 2008-4-3 01:48 PM 發表
:smile_41:  佢今朝有冇返工...

對你D 態度點? :smile_41:
同平時差唔多啦...............

引用:
原帖由 AM138 於 2008-4-3 03:19 PM 發表

還是夜瞓, 太倦, 引致頭痛
夜訓啦!尋晚又飲多左d啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆