上一頁下一頁
發新話題

第一次同外國人做和第一次3P的感覺

收藏  |  訂閱
194  35.1k

引用:
原帖由 早乙 於 2008-4-25 03:32 AM 發表

唔會wo 就算我唔介意 對方都可能會介意
哈哈
係呢度都睇到好多女既係唔介意啦..
不過我自己都接受唔到.. :smile_13:

引用:
原帖由 siuyu_love 於 2008-4-25 03:35 AM 發表

哈哈
係呢度都睇到好多女既係唔介意啦..
不過我自己都接受唔到.. :smile_13:
我太保守啦~^^  過唔到自己果關
除非有把握可以永遠一齊  如果唔係我唔會搞人地  可能我真係好傻好白癡啦:smile_39:

引用:
原帖由 早乙 於 2008-4-25 03:37 AM 發表

我太保守啦~^^  過唔到自己果關
除非有把握可以永遠一齊  如果唔係我唔會搞人地  可能我真係好傻好白癡啦:smile_39:
你係單純~~~

同埋就會絕種~~~ :smile_30:

引用:
原帖由 sdrmfsdd 於 2008-4-25 03:38 AM 發表

你係單純~~~

我都覺得係絕種... :smile_42:

引用:
原帖由 sdrmfsdd 於 2008-4-25 03:38 AM 發表

你係單純~~~

放心啦~我聽日死死地走去破左佢 我諗我以後都會無咩所謂
好想自暴自棄呀:smile_39: 但係做唔出:smile_13: 好無用:smile_30:

引用:
原帖由 siuyu_love 於 2008-4-25 03:39 AM 發表

我都覺得係絕種... :smile_42:
我覺得係幼稚lo...:smile_42:

引用:
原帖由 早乙 於 2008-4-25 03:40 AM 發表

放心啦~我聽日死死地走去破左佢 我諗我以後都會無咩所謂
好想自暴自棄呀:smile_39: 但係做唔出:smile_13: 好無用:smile_30:
你諗住比邊個啊??? :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 sdrmfsdd 於 2008-4-25 03:41 AM 發表

你諗住比邊個啊??? :smile_30: :smile_30:
比200蚊 之後叫佢封返封利是比我
完事~

引用:
原帖由 早乙 於 2008-4-25 03:42 AM 發表

比200蚊 之後叫佢封返封利是比我
完事~
你好無聊............ = =

九唔搭八既...................

引用:
原帖由 早乙 於 2008-4-25 03:40 AM 發表

我覺得係幼稚lo...:smile_42:
點解會係幼稚呀..
為左破處而破處好似先係幼稚啵~ :smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆