上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 6

收藏  |  訂閱
1.2k  122.2k

引用:
原帖由 h446848 於 2008-3-13 11:13 PM 發表

...Take it easy.......不要想太多......你們肯定是有 "緣" 的......但如果最後都發覺沒有 "份" 的話.....就不要捉住不屬於自己的....又不肯放手.....i am not in HK. ...
吾該晒師兄,take your time:smile_40:

引用:
原帖由 萬事盈 於 2008-3-13 11:35 PM 發表

比D時間佢啦:smile_15:
你會唔會娶佢呀,如果佢願意嫁比你ge話:smile_13:
遲D啦,等佢成熟點,我會的

引用:
原帖由 ※邪虎※ 於 2008-3-13 11:48 PM 發表
入黎同大家say個hi先 咁多位師兄好
邪虎兄你好:smile_38:

對唔住呀咁多位:smile_27: 岩岩有野要做 攪左幾粒鐘:smile_27: 而家先有時間上返黎

引用:
原帖由 kkhello 於 2008-3-13 11:01 PM 發表

.. 兄你好 :smile_15: :smile_15:
:smile_15::smile_15::smile_15:

好耐無上來啦,
各位師兄好
我近排Busy for QQ:smile_30:

回覆 #140 萬事盈 的帖子

师兄,你好,之前条正骨女係老家番咗嚟,尋晚上去同佢行街食飯,跟住去咗中信酒吧街飲嘢,佢同我講結婚,唉,同以前男友.吊.反艇:smile_39: :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-3-14 12:46 AM 發表

遲D啦,等佢成熟點,我會的
咁就預祝你地可以白頭到老啦

引用:
原帖由 JJJcalvin 於 2008-3-14 04:13 PM 發表
师兄,你好,之前条正骨女係老家番咗嚟,尋晚上去同佢行街食飯,跟住去咗中信酒吧街飲嘢,佢同我講結婚,唉,同以前男友.吊.反艇:smile_39: :smile_39: :smile_39:
可唔可以講得詳細D呀:smile_14:

引用:
原帖由 hitabo 於 2008-3-14 10:54 AM 發表
好耐無上來啦,
各位師兄好
我近排Busy for QQ:smile_30:  
大家咁話, 我呢期都好忙 :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆