上一頁下一頁
發新話題

劍氣山飄、 狼形虎嘯! 《6》新加入老劍馬經!

收藏  |  訂閱
1.9k  107.8k

唔好誤會大輝寶同破風者係唔滿者才被拉走, 只不過馬主喜歡條老苗同方仔似係歸隊馬, 同主大爆發一樣由白頭頭拉走到苗處. 所以應唔係唔滿意才拉倉.

附件

点解龍城猛將阿拉吾上、寧願無馬上?

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-4-22 03:47 PM 發表 查看引用來源
雷神上得1.1,隻馬邊個上都超

引用:
原帖由 is3 於 2017-4-22 03:49 PM 發表 查看引用來源

雷神上得1.1,隻馬邊個上都超
揾旗袍有保留!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-4-22 03:47 PM 發表 查看引用來源
可能因為有隻有趣同場, 頭場又受左茶禮, 不過同樣係咁橋, 兩隻都係接手大叔馬. 近排祈禱同老苗合作得常愉快, 頻頻上老苗啲馬都有獎金, 如果唔係世界都幾乎被寶利哥鋸埋. 或者幕後覺得小屎吉利唔夠, 用佢老友祈禱都一樣好過條小屎, 如果唔係有條女跟出跟入, 我覺得呢條仔友係基多一啲.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-4-22 04:53 PM 發表 查看引用來源

可能因為有隻有趣同場, 頭場又受左茶禮, 不過同樣係咁橋, 兩隻都係接手大叔馬. 近排祈禱同老苗合作得常愉快, 頻頻上老苗啲馬都有獎金, 如果唔係世界都幾乎被寶利哥鋸埋. 或者幕後覺得小屎吉利唔夠, 用佢老 ...
蝦片仔今次又好快趣增添头馬!出足應又起媽!

頭場單車隊友夾著大埔有銀之人, 條Q19倍, 好似趙硬亞拉咁款.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-4-22 06:23 PM 發表 查看引用來源
頭場單車隊友夾著大埔有銀之人, 條Q19倍, 好似趙硬亞拉咁款.
勇晉跑開1650、1200都咁熱、不值!

黃仔: 各位朋友, 你, 你.....,  你哋唔好睇少我老頂, 五條李+小你係好乸勁架! 隻馬已經試到準, 出閘又準, 又有前速, 蘇哥都話話你骨.我老頂話田太會職做架!

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-4-22 07:53 PM 發表 查看引用來源
黃仔: 各位朋友, 你, 你.....,  你哋唔好睇少我老頂, 五條李+小你係好乸勁架! 隻馬已經試到準, 出閘又準, 又有前速, 蘇哥都話話你骨.我老頂話田太會職做架!
有D飛、非一般既飛、均速轉後追!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆