上一頁下一頁
發新話題

老吹

收藏  |  訂閱
512  14.1k

引用:
原帖由 失常少女 於 2013-6-2 06:42 PM 發表 查看引用來源

遲到幾時 ???:ub_ice:
我無PT做,而佢係度我就要出街。
我一陣去睇下有無長盒放我d馬卡龍先得
佢比d盒,最多放2個,我要放4個
甘唔開心就快D搵份工搬出去住啦

引用:
原帖由 SPF15 於 2013-6-2 06:46 PM 發表 查看引用來源
甘唔開心就快D搵份工搬出去住啦
我係想轉行 :ub_ice: 但計落無我以前份人工咁多,搬出去就要食茄,開支仲大:ug_love:

引用:
原帖由 失常少女 於 2013-6-2 06:48 PM 發表 查看引用來源

我係想轉行 :ub_ice: 但計落無我以前份人工咁多,搬出去就要食茄,開支仲大:ug_love:
我之前都搬出去住
你怕租金貴咪搵多個人同你合租囉

回覆 137# 失常少女 的帖子

好多食物盒都得啊,唔會永遠的,俾心機做好自己啊

引用:
原帖由 SPF15 於 2013-6-2 06:49 PM 發表 查看引用來源
我之前都搬出去住
你怕租金貴咪搵多個人同你合租囉
咁又唔知同o個個人相唔相處到架嘛~ 我最怕d人左計又計,分黎分去,一陣搞到變成朋友都無得做就無謂啦:ub_ice:

引用:
原帖由 麵飽佬 於 2013-6-2 06:50 PM 發表 查看引用來源
好多食物盒都得啊,唔會永遠的,俾心機做好自己啊
我唔要食物盒呀,我要show出黎個D,一陣去千色店睇下有無

引用:
原帖由 失常少女 於 2013-6-2 06:53 PM 發表 查看引用來源
咁又唔知同o個個人相唔相處到架嘛~ 我最怕d人左計又計,分黎分去,一陣搞到變成朋友都無得做就無謂啦:ub_ice:
我16歲已經同同學住....最大問題係....對方唔肯打掃
試過有次我同個大學同學一齊租,佢果陣19歲仲要大過我一年,唔肯清潔....同我講左句經典對白「我阿爸阿媽從來都唔需要我洗廁所架」
最後...........我做左D好邪惡既野.......佢第二朝出唔到門:ug_evil:

引用:
原帖由 SPF15 於 2013-6-2 07:07 PM 發表 查看引用來源
我16歲已經同同學住....最大問題係....對方唔肯打掃
試過有次我同個大學同學一齊租,佢果陣19歲仲要大過我一年,唔肯清潔....同我講左句經典對白「我阿爸阿媽從來都唔需要我洗廁所架」
最後...........我做左D好邪 ...
好毒.......:ub_ice:我都怕呢d唔做野,由細到大都係父母搞掂晒比佢個d朋友

引用:
原帖由 失常少女 於 2013-6-2 07:09 PM 發表 查看引用來源
好毒.......:ub_ice:我都怕呢d唔做野,由細到大都係父母搞掂晒比佢個d朋友
我都未講我對佢做左咩你已經話毒:ub_cry:

引用:
原帖由 SPF15 於 2013-6-2 07:19 PM 發表 查看引用來源
我都未講我對佢做左咩你已經話毒:ub_cry:
出唔到門嘛:ub_ice:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆