上一頁下一頁
發新話題

~~ 熟女會 瘋狂集體 PARTY ~~ ( 第 8 次 party 籌備中 )

收藏  |  訂閱
915  72.3k

其 實 樓 主 都 幾 慘, 畢 竟 唔 係 全 職, 又 要 約, 又 要 就 大 家 時 間, 又 要 安 排 各 方 面, 又 要 照 顧 大 家, 又 要 處 理 PM, 又 要 解 答 問 題 ......  :029:

樓 主 : 睇 下 我 有 咩 幫 到 你 手. :045:

push up

預我,pm to me,ok?

我係男

引用:
原帖由 alfredhifi 於 2009-2-25 09:16 AM 發表
其 實 樓 主 都 幾 慘, 畢 竟 唔 係 全 職, 又 要 約, 又 要 就 大 家 時 間, 又 要 安 排 各 方 面, 又 要 照 顧 大 家, 又 要 處 理 PM, 又 要 解 答 問 題 ......  :029:

樓 主 : 睇 下 我 有 咩 幫 到 你 手. ...
最緊要攪掂班熟女就得啦. :025:

引用:
原帖由 熟女會 於 2009-2-25 06:01 PM 發表 查看引用來源

SUPPORT

好多人都話我地未覆, 其實睇睇自己個 email box 先, 又有 D 人個 email box 都唔 work, 彈返轉頭 :032:

Hi I wanan join, Please PM me. I am 30.

My Emai;l is : [email protected]

引用:
原帖由 熟女會 於 2009-2-25 06:01 PM 發表 查看引用來源

我 原 先 仲 以 為 你 地 夾 開, 一 路 玩 開 tim.
引用:
原帖由 熟女會 於 2009-2-26 01:23 AM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=110343694&ptid=7627250][/url]
好多人都話我地未覆, 其實睇睇自己個 email box 先, 又有 D 人個 email box 都唔 work, 彈返轉頭 :032:
呢 d 真 係 好 激 氣, 咁 簡 單 既 instruction 都 唔 睇 or 唔 跟,  唔 知 出 到 黎 你 同 佢 講 野, 佢 會 唔 會 明 or 你 有 你 講, 佢 有 佢 做 :095:

引用:
原帖由 alfredhifi 於 2009-2-26 10:00 AM 發表 查看引用來源
呢 d 真 係 好 激 氣, 咁 簡 單 既 instruction 都 唔 睇 or 唔 跟,  唔 知 出 到 黎 你 同 佢 講 野, 佢 會 唔 會 明 or 你 有 你 講, 佢 有 佢 做 :0 ...
I do think this process is a proper one to distinguish the suitable candidates to fulfill the ladies' needs.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆