上一頁下一頁
發新話題

我算係靚女嗎 ??! (update了新相)

收藏  |  訂閱
232  7.9k

hi nice to meet u, would u pls add me to u're msn list:
[email protected]
we can chat more in the future

引用:
原帖由 clong1 於 2008-5-28 13:46 發表
點解個個都問我拎 msn , 呢度興ga?
因為有好多唔比得人知既問題,,問妳,,
所以咪要鮏妳msn囉:096:

交朋友有咩唔講得要咁秘密???
引用:
原帖由 便利 於 2008-5-28 01:49 PM 發表

因為有好多唔比得人知既問題,,問妳,,
所以咪要鮏妳msn囉:096:

回覆 #143 clong1 的帖子

交朋友有多唔比得人知既秘密 !
:096:

引用:
原帖由 <i>clong1</i> 於 2008-5-28 01:46 PM 發
吾拎msn點同你傾肉麻野呢:097:

引用:
原帖由 clong1 於 2008-5-28 01:52 PM 發表
交朋友有咩唔講得要咁秘密???

佢班餓鬼要同妳深入交流, 呢度唔方便講..所以要用到MSN秘密咁傾:096:

引用:
原帖由 clong1 於 2008-5-28 01:46 PM 發表
我唔興架喎,:086:
如果你唔俾你既msn我既話,我係唔會要~
我唔鍾意逼你做d你唔鍾意做既野.....:025:

其實我怕我部電腦頂唔順, 一開機就勁多msg, 以前都試過 !!

搞到要用第二個 acct
引用:
原帖由 子心月 於 2008-5-28 01:54 PM 發表

吾拎msn點同你傾肉麻野呢:097:

引用:
原帖由 <i>clong1</i> 於 2008-5-28 01:56 PM 發表
其實我怕我部電腦頂唔順, 一開機就勁多msg, 以前都試過 !!

搞到要用第二個 acct

咁你可以選擇吾開msn麻:097:

又唔同左粄啵!!!西利~~每日不同既樣:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆