上一頁下一頁
發新話題

玩sex toy 變成你嘅sex toy(更新) #1,44,69,105,111(相)

收藏  |  訂閱
182  56.9k

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2019-8-11 11:36 AM 發表 查看引用來源

第一次引版開post, 做人要有誠意,人問你野都要回應㗎😁
勁抵讚👍👍

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2019-8-11 12:14 PM 發表 查看引用來源
sor,我真係睇吾到你地嘅PM, 想知你地講咩但又吾想del.

送張相當同你地say sor..

http://imgur.com/a/VCqGVz7
師姐真係好禮貌
世間少有
抵個天送你一對絕世大奶奶👍👍

對奶咁大
邊有男人忍到手唔揸爆佢👅

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2019-8-14 01:04 AM 發表 查看引用來源

點做😏😏

緊係要令你硬到行吾到啦🤣🤣
Wow...乜34E姐姐咁衰要人地硬到行唔到路!🥴
至少你要幫我出下火先得喎!😳😳😳

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2019-8-13 17:15 發表 查看引用來源
如果大家仲想睇,可以講下我淫魔之路,講我讀中學時點完俾d男同學蝦,或者講下私影都得,你地鍾意邊樣? 邊樣有5票先就講啦!
都係個句,我睇吾到PM,或者你地簡短內容係heading寫出嚟。🙏 ...
支持私影先

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2019-8-13 17:07 發表 查看引用來源

無啦…SP邊有甘多貨🤣🤣,不過就係鍾意咗玩玩具。
有玩具會興奮好多同玩我多好多花款架

私影一票

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2019-8-14 01:15 AM 發表 查看引用來源
如果大家仲想睇,可以講下我淫魔之路,講我讀中學時點完俾d男同學蝦,或者講下私影都得,你地鍾意邊樣? 邊樣有5票先就講啦! 
都係個句,我睇吾到PM,或者你地簡短內容係heading寫出嚟。🙏 ...
好掛住你啊,c姐咁耐無上

話時話想睇男同學的故事

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2019-8-11 12:14 PM 發表 查看引用來源
sor,我真係睇吾到你地嘅PM, 想知你地講咩但又吾想del.

送張相當同你地say sor..

http://imgur.com/a/VCqGVz7
wow 

等級係 AA+

好正嘟,真係想成頭枕落去左右兩邊舔。

我出咗部post啦…仲自罰咗一張相,我知失蹤咗有段時間,收到pm好似要尋人甘,sorry.

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2019-8-29 01:17 PM 發表 查看引用來源
我出咗部post啦…仲自罰咗一張相,我知失蹤咗有段時間,收到pm好似要尋人甘,sorry.
新post張相巧正呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆