上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.22

收藏  |  訂閱
1.6k  205.9k

引用:
原帖由 steinjack 於 2018-8-11 09:25 AM 發表 查看引用來源

是,後卷上樓。雙撲早排有件C7, 衣著幾娘,短髮jel頭短褲, 正!小佢時有反應,個陣時仲係傍邊大廈上樓。C7好快唔見了,問豉油,豉油又唱衰佢,奇怪。

now只得D C10, 應可去後卷上樓開餐。除了個C7, 相頭最正仲算係豉油,可惜肥。:smile_42: 同大食:smile_44: ...
O2 對面?
C7 我知邊個

珠珠跟跟了內地人去了重慶就快做媽媽了

引用:
原帖由 steinjack 於 2018-8-11 09:25 AM 發表 查看引用來源

是,後卷上樓。雙撲早排有件C7, 衣著幾娘,短髮jel頭短褲, 正!小佢時有反應,個陣時仲係傍邊大廈上樓。C7好快唔見了,問豉油,豉油又唱衰佢,奇怪。

now只得D C10, 應可去後卷上樓開餐。除了個C7, 相頭最正仲算係豉油,可惜肥。:smile_42: 同大食:smile_44: ...
師兄講件C7 都好耐下咯

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2018-8-11 12:58 PM 發表 查看引用來源

師兄講件C7 都好耐下咯
件 C7 做返正行,好耐先得閒出黎兼職,都好既

引用:

鼓油堅肥,佢多數幫人飛髮,好少開大...

引用:
原帖由 enddcd 於 2018-8-11 02:45 PM 發表 查看引用來源

鼓油堅肥,佢多數幫人飛髮,好少開大...
又有地方被人掃

引用:
原帖由 jasonkit9047 於 2018-8-11 07:38 PM 發表 查看引用來源

又有地方被人掃
今次又邊間咁唔好彩

引用:
原帖由 大jer明 於 2018-8-7 10:33 PM 發表 查看引用來源

無錯,地產舖隔離。
收到,多謝師兄題示!

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2018-8-11 11:24 PM 發表 查看引用來源

今次又邊間咁唔好彩
好人又做野!😣😧😨😰

引用:
原帖由 WSFJY 於 2018-8-11 11:23 AM 發表 查看引用來源
珠珠跟跟了內地人去了重慶就快做媽媽了
哦,原來如此。想起以前揸住佢对灯,攬住车...真回味!

而家就只能祝佢幸福! 😘

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆