上一頁下一頁
發新話題

阿BU的性愛回憶錄 (文+相P.1/P.8/P.13/P.16/P.19/P.24

收藏  |  訂閱
378  46.9k

引用:
原帖由 bububuvitor 於 2018-5-1 12:48 PM 發表 查看引用來源

哈哈,好形容詞真性情~
唔緊要啦,網上發言就係咁架啦,想講咩就講咩,無負擔。只不過我都有權理/唔理姐:)
等如大家好期待你以後的故事和 老規矩...........  pic:smile_34:

引用:
原帖由 bububuvitor 於 2018-4-30 23:41 發表 查看引用來源
自從同Dean試過第一次之後,我地正式一齊咗幾個月。由於大家都有Roomates好多時都唔方便係大家屋企過夜,所以我地一有假期就會選一個地方渡假。

大家都應該有聽過Working Holidays嗎?當年有幾個女同學黎咗澳洲, ...
係水做幾正有浮力,不過水溫要ok:smile_o01:

引用:
原帖由 bububuvitor 於 2018-4-30 11:41 PM 發表 查看引用來源
自從同Dean試過第一次之後,我地正式一齊咗幾個月。由於大家都有Roomates好多時都唔方便係大家屋企過夜,所以我地一有假期就會選一個地方渡假。

大家都應該有聽過Working Holidays嗎?當年有幾個女同學黎咗澳洲, ...
男人唔明白我地只係想分享
唔通平時捉住個friend講自己D性史咩?
淫底都唔代表會隨便約炮架......

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-5-1 02:01 PM 發表 查看引用來源

男人唔明白我地只係想分享
唔通平時捉住個friend講自己D性史咩?
淫底都唔代表會隨便約炮架......
係呀,最癡線係問你幾錢一晚!真係笑咗出聲,收錢都唔做佢生意呀XD
不過係咁架啦,男人就可以有食用手冊,有閱卷資格,女人閱下兵就話我地淫呀,咸濕呀,賤呀⋯
不過我無擺上心,得啖笑姐,睇完就直接Del咗

引用:
原帖由 miyeebb 於 2018-5-1 11:58 AM 發表 查看引用來源
師姐身材好好,好羨慕
不過要我每朝起身運動90分鐘,同殺左我無咩分別
第一次係開心既回憶絕對係好事,唔係個個都咁好彩
漏底左條新底底又真係幾慘,你有冇叫佢買番條新既俾你?
我地女既上黎開post好多時都淨係 ...
師姐你身材咪仲好,我都有睇你啲Post :)
佢地點睇點諗唔緊要啦,我都唔會覆!只係覺得好好笑,自稱「有錢有學識個樣中上,可以afford酒店開房」點解要淪落到PM我姐LOL

光怪陸離甚麼人都有 ,  有些男人有需要 ,  不會去141 ,
需要能引起他性趣的女人 ,  甘咪入引版找刺激.  當然有些人是投石問路 , 試下你 . .  

禾愛南半球 :smile_47:

引用:
原帖由 BPF 於 2018-5-1 02:42 PM 發表 查看引用來源
光怪陸離甚麼人都有 ,  有些男人有需要 ,  不會去141 ,
需要能引起他性趣的女人 ,  甘咪入引版找刺激.  當然有些人是投石問路 , 試下你 . .  
可能我俾人打緊小人啦,咁話佢地

i had a couple of korean in those younger days, i remember they were both tall with kinda small dd :smile_15:

引用:
原帖由 bububuvitor 於 2018-5-1 02:21 PM 發表 查看引用來源

係呀,最癡線係問你幾錢一晚!真係笑咗出聲,收錢都唔做佢生意呀XD
不過係咁架啦,男人就可以有食用手冊,有閱卷資格,女人閱下兵就話我地淫呀,咸濕呀,賤呀⋯
不過我無擺上心,得啖笑姐,睇完就直接Del ...
問你價錢都算俾面,我嗰D擺明想食免費餐😆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆