上一頁下一頁
發新話題

我的性幻想

收藏  |  訂閱
149  13.5k

引用:
原帖由 poploo 於 2018-3-27 12:18 AM 發表 查看引用來源
我因為身材唔好,所以無嘜自信
比少少幻想大家,我係16x左右高,身型瘦瘦,32A-B,條腰24,都叫有patpat,成身都無嘜毛,樣貌正常,短髮
夜晚會睇咸片,鍾意睇被虐,強姦片,幻想自己俾人強姦,大大力咁抽插。亦都幻想過MMF,但無勇氣去試
每次一睇咸片就會好易濕
但我又唔係鍾意主奴關係,只係鍾意床上粗暴對待,唔知自己係邊一類型?:smile_41:
有無絲打會咁? ...
用右手抬起妳隻右脚,狠狠地插落去,妳完全冇得反抗

引用:
原帖由 JV3733 於 2018-6-28 01:46 PM 發表 查看引用來源

用右手抬起妳隻右脚,狠狠地插落去,妳完全冇得反抗
應該係抬起妳左腳

引用:
原帖由 poploo 於 2018-3-27 12:18 AM 發表 查看引用來源
比少少幻想大家,我係16x左右高,身型瘦瘦,32A-B,條腰24,都叫有patpat,成身都無嘜毛,樣貌正常,短髮
夜晚會睇咸片,鍾意睇被虐,強姦片,幻想自己俾人強姦,大大力咁抽插。亦都幻想過MMF,但無勇氣去試
每次一睇咸片就會好易濕
但我又唔係鍾意主奴關係,只係鍾意床上粗暴對待,唔知自己係邊一類型?:smile_41:
有無絲打會咁? ...
腰夠幼……係妳後面捉實條腰~係噤抽插實好正!

引用:
每次一睇咸片就會好易濕
有無絲打會咁? ...
其實唔洗冇自信,夠淫一樣令你對手擺脫唔到lol

成身冇乜毛~~肯定好滑

有無興趣深入交流下

wow 無毛先正

引用:
每次一睇咸片就會好易濕
有無絲打會咁? ...
妳反應強唔強架?俾屌時淫唔淫先?

引用:
原帖由 poploo 於 2018-3-27 00:18 發表 查看引用來源
每次一睇咸片就會好易濕
有無絲打會咁? ...
你呢啲身材幾好丫,唔係個個都鐘意大波。你呢啲高度同身材其實好好玩,又好抱,可以一隻手抱住,一隻手用黎多手。

你唔鐘意主奴但係鐘意俾人縳係m唔係奴,應該都唔少咁嘅女仔。

用手扣你對手係身後,跟住扣埋左腳係左邊床腳,右腳係大邊床腳,掹大你對腳黎插,仲要插插下塞條J去你個口度一定好下

引用:
每次一睇咸片就會好易濕
有無絲打會咁? ...
喜歡被吊爆:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆