上一頁下一頁
發新話題

過年都掃

收藏  |  訂閱
189  26.8k

本週台灣機場還有風,都系運動裝,做服務有下無上
福田好的,無乜風

引用:
原帖由 desperado11 於 2018-3-1 12:38 PM 發表 查看引用來源
本週台灣機場還有風,都系運動裝,做服務有下無上
福田好的,無乜風
尋日開始正常返

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2018-3-1 12:44 PM 發表 查看引用來源
尋日開始正常返
星期日去過,仲系運動裝,不過,可能呢几日換番,試风期。。。就唔知。。。

引用:
原帖由 roony100 於 2018-3-1 01:59 PM 發表 查看引用來源

星期日去過,仲系運動裝,不過,可能呢几日換番,試风期。。。就唔知。。。
你地快的去多幾間查擦吓。返來俾個包膠 如果真係開始太平 我先出洞

引用:
原帖由 我很高興 於 2018-3-1 05:06 PM 發表 查看引用來源

你地快的去多幾間查擦吓。返來俾個包膠 如果真係開始太平 我先出洞
呢個世界 .. 有招超必 ... 叫回馬槍 ... 哈哈哈哈哈

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2018-3-1 05:24 PM 發表 查看引用來源

呢個世界 .. 有招超必 ... 叫回馬槍 ... 哈哈哈哈哈
上面都系个句,無一定安全,只是有時細路控制大腦,忍唔住先去,其實真是無乜引,三百几,玩到又驚又久縮,無引,系香港,吊

引用:
原帖由 大口Sam 於 2018-3-1 12:06 PM 發表 查看引用來源

直頭有晒反應啦. 一陣去超市. :smile_38::smile_34:
你去揾邊個呀?
我試過約以前MZ的那兩個
以前明珠300
約極都約唔到
忙到佢丫

引用:
原帖由 roony100 於 2018-3-1 05:46 PM 發表 查看引用來源

上面都系个句,無一定安全,只是有時細路控制大腦,忍唔住先去,其實真是無乜引,三百几,玩到又驚又久縮,無引,系香港,吊
骨場 . 以安全程度計 . 點都好過快仔 . 私竇 . 微信妹架啦 ... 

都係唔好咁老定,下星期一開十九大,甚至有場所話以後長開運動會,信不信由你喇

引用:
原帖由 SS000 於 2018-3-2 12:12 AM 發表 查看引用來源
都係唔好咁老定,下星期一開十九大,甚至有場所話以後長開運動會,信不信由你喇
舊年已經收到風話今年會大力掃地 各位大哥 小心 小心 運動會重未完

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆