上一頁下一頁
發新話題

深圳又打風???

收藏  |  訂閱
150  23.9k

冇哂updated,呢幾日有冇cHing出動過?

風越吹越勁,早兩日下午去性泉,主任話只有普通推油冇得出火,四樓,美容師部同鬆腿都係正按.即走,跟住去YJ,入門竟然話要登記証件,去咁耐都沒試過要登記証件.jc仍然運動服,上下都沒得除,只係解bra伸手入衫內摸.什麼服務都沒,jc仲一路打一路望門口,真係衰過去正骨場玩鬼鼠機.
你話啲風勁唔勁

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2018-2-11 07:01 PM 發表 查看引用來源
風越吹越勁,早兩日下午去性泉,主任話只有普通推油冇得出火,四樓,美容師部同鬆腿都係正按.即走,跟住去YJ,入門竟然話要登記証件,去咁耐都沒試過要登記証件.jc仍然運動服,上下都沒得除,只係解bra伸手入衫內摸.什麼服務都 ...
多謝cHing報告,呢個風睇落風平浪靜,其實暗湧厲害到得人驚!

引用:
原帖由 陳十二 於 2018-2-11 09:08 PM 發表 查看引用來源

多謝cHing報告,呢個風睇落風平浪靜,其實暗湧厲害到得人驚!
系,其實今時今日,捉咗都無乜人知,捉咗就拉个客同條女番去,間場好像乜事都無,封几日,比錢搞店,咪又開過。場子一年到晚都賺唔少錢,跳番啲好小事。

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2018-2-11 07:01 PM 發表 查看引用來源
風越吹越勁,早兩日下午去性泉,主任話只有普通推油冇得出火,四樓,美容師部同鬆腿都係正按.即走,跟住去YJ,入門竟然話要登記証件,去咁耐都沒試過要登記証件.jc仍然運動服,上下都沒得除,只係解bra伸手入衫內摸.什麼服務都 ...
早幾日去,還不用登記,一樣運動衫褲,條褲緊到伸只手入去都有困難,機場稅就加到三百多

引用:
原帖由 desperado11 於 2018-2-11 10:25 PM 發表 查看引用來源

早幾日去,還不用登記,一樣運動衫褲,條褲緊到伸只手入去都有困難,機場稅就加到三百多
昨天去桃花一能样,都只是唸住出下火,二十分鐘搞店走人,運動三無除,唔好玩,而家亦5會在去

引用:
原帖由 desperado11 於 2018-2-4 04:53 PM 發表 查看引用來源
香港450硬件差到無哂食慾,仲有怕撞到熟人:smile_42:
絕對同意你呢句~ 通常呢D時候明明個個番晒工, 都會比人撞到

香港唔會玩, 穩陣~

引用:
原帖由 desperado11 於 2018-2-11 10:25 PM 發表 查看引用來源

唔係呱, YJ, 個場咁殘三百幾:smile_27::smile_27:

引用:
原帖由 陳十二 於 2018-2-6 01:49 PM 發表 查看引用來源

嗰次真係好冇引,我尊重女性,包括技師,私约都冇當過自己係客,亦唔喜歡佔人便宜,就算佢唔出聲,我都會自動自覺俾番合理回報佢,但都未出行門口佢就問我攞家用,我覺得係佢當自己係妓女,唔係我... ...
陳兄太多怨氣,骨場歪理太多,把歪理也变成真,不過我真的遇到一個好好,買禮物幾千給他,吵架後他真的比番錢我,生日又給我大紅包,小有難得:smile_o12:

搞笑,衣家食硬件定食女?撞到熟人,我就爛仔一個,就算你地位高權重又點呢,原來同路人仲好啦,以後可以一齊圍威喂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆