上一頁下一頁
發新話題

del

收藏  |  訂閱
153  11.8k

引用:
原帖由 max_tam 於 2017-12-9 09:27 PM 發表 查看引用來源

冇試, ching可以挑戰下~
好耐好耐冇去這場. 但睇客服幾多靚女. 星期六去完天水. 星期日就約118. 場所一切照舊--舊--舊. 但應該換咗新毛巾. 女女指數-高-高-高. 另外見到777. 真人同相差不多. 細細粒. 幾靚女. 但唔知指數如何? 玩咗兩日高指飛機旅程. 好滿足

118係做環保定手推?
引用:
原帖由 gogokit1 於 2018-1-2 12:15 PM 發表 查看引用來源

好耐好耐冇去這場. 但睇客服幾多靚女. 星期六去完天水. 星期日就約118. 場所一切照舊--舊--舊. 但應該換咗新毛巾. 女女指數-高-高-高. 另外見到777. 真人同相差不多. 細細粒. 幾靚女. 但唔知指數如何? 玩& ...

引用:
原帖由 gogokit1 於 2018-1-2 12:15 PM 發表 查看引用來源

好耐好耐冇去這場. 但睇客服幾多靚女. 星期六去完天水. 星期日就約118. 場所一切照舊--舊--舊. 但應該換咗新毛巾. 女女指數-高-高-高. 另外見到777. 真人同相差不多. 細細粒. 幾靚女. 但唔知指數如何? 玩& ...
118是一個肥妹,見到起唔到頭,要熄燈靠幻想,師兄你已去到饑不擇食地步,得罪晒。

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2018-1-2 12:39 PM 發表 查看引用來源

118是一個肥妹,見到起唔到頭,要熄燈靠幻想,師兄你已去到饑不擇食地步,得罪晒。
又冇話得唔得罪嘅. 我都喺跟CHING啲報告, 跟機試一下. 但個人覺得服務OK啊. 只喺每個人要求唔同啫. 大把人要靚JC. 0-1-0 都接受:smile_35:

引用:

我亦跟師兄啲報告去試完118,上路零下路可乃西

原來係肥妹:smile_42:
引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2018-1-2 12:39 PM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 ysoserious? 於 2018-1-2 12:32 PM 發表 查看引用來源
118係做環保定手推?
118喺手推的. 我覺得佢小肥. 接受到. 都喺嗰句. 每個人接受程度唔同. 但最少有對彈手波玩. 之前遇到太多A波/ 散哂嘅.

我反而幾喜歡58的身型,约完一次下次就约唔到,唔知幾時又出山呢

引用:
原帖由 gogokit1 於 2018-1-3 10:57 AM 發表 查看引用來源

118喺手推的. 我覺得佢小肥. 接受到. 都喺嗰句. 每個人接受程度唔同. 但最少有對彈手波玩. 之前遇到太多A波/ 散哂嘅.
明白, 我比較忌肥, 睇落同場發發就唔錯

引用:
原帖由 gogokit1 於 2018-1-3 10:57 AM 發表 查看引用來源

咁TSG 衫拾啱cHing你!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆