上一頁下一頁
發新話題

深圳 女拳手 酒吧

收藏  |  訂閱
398  43.6k

引用:
原帖由 reddoor 於 2017-10-24 08:54 PM 發表 查看引用來源
長篇大論,打字唔赲架,睇到我眼花花....佩服,佩服...
師兄,
了起條引至咁有耐性寫咁長啫, 唔係打㗎,, 用手寫板出㗎:smile_04:
等同唱K, 一mood到就唔識停, 啱睇嘅推下囉

唔對咀型嘅, 笑下算囉

引用:
原帖由 haljordon 於 2017-10-24 08:34 PM 發表 查看引用來源

師兄, 禮一禮先,
呢d就堅係真心分享喇, 無商務水份
我玩冠軍時間唔太長, 都一般易食, 當然喇睇人嘅, 單支點都窄d

快車道都玩過, 但個場我唔係咁夾, 硬係坐落就唔 ...
名門本身有駐場女,星期六好多時唔夠女,d大班就會搵班parttime番工,
佢地班女有個v7群組,下午開始就發出來,今晚要十個或者二十個番工,
最快報名既就可以番工,無工資既,純收客人小費。

咁佢公價而家都係二百,不過個大班好多時都會同你講,
星期六玩得開心就比多一百,咁比唔比就隨你既。

名門我都玩左幾年了,劈下酒、有女陪下咁,如果條女冧你,
好多時都會叫佢去揼骨,之後係桑拿搞埋。

引用:
原帖由 kelly33 於 2017-10-24 09:05 PM 發表 查看引用來源

名門本身有駐場女,星期六好多時唔夠女,d大班就會搵班parttime番工,
佢地班女有個v7群組,下午開始就發出來,今晚要十個或者二十個番工,

咁佢公價而家 ...
多謝師兄
完全收到哂庄閒點分, N年前剛有網上討論區時,
大家都無私去分享各自所掌握嘅有限資訊,
互相參詳嗰種氣氛彷彿又重現眼前:smile_14::smile_14::smile_14:

再一次向師兄嗚謝

引用:
原帖由 haljordon 於 2017-10-24 09:17 PM 發表 查看引用來源

多謝師兄
完全收到哂庄閒點分, N年前剛有網上討論區時,
大家都無私去分享各自所掌握嘅有限資訊,
互相參詳嗰種氣氛彷彿又重現眼前:smile_14::smile_14::smile_14:

再一次向師 ...
師兄,唔好客氣。
不過咁岩呢幾年,都係玩開呢類型場,就大家交流下。

引用:
原帖由 kelly33 於 2017-10-24 09:20 PM 發表 查看引用來源

師兄,唔好客氣。
師兄你亦太客氣
依家網上求教/交流有用資訊唔係咁易, 一係比人笑 / 寸你, 一係叫你跟臀
惟有拋磚引玉寫小小文筆拙劣嘅往昔舊事, 希望有真人露相, 得以求知一二
多謝師兄

引用:
原帖由 haljordon 於 2017-10-24 09:39 PM 發表 查看引用來源

師兄你亦太客氣
依家網上求教/交流有用資訊唔係咁易, 一係比人笑 / 寸你, 一係叫你跟臀
惟有拋磚引玉寫小小文筆拙劣嘅往昔舊事, 希望有真人露相, 得以求知一二
多謝師兄
師兄文筆生動,節奏一氣呵成,人物活靈活現,可成另類作家。

引用:
原帖由 kelly33 於 2017-10-24 09:20 PM 發表 查看引用來源

師兄,唔好客氣。
我都有興趣去名門見識吓,唔知酒水點計?

引用:
原帖由 busofuncle 於 2017-10-24 10:52 PM 發表 查看引用來源

師兄文筆生動,節奏一氣呵成,人物活靈活現,可成另類作家。
多謝師兄誇獎,
叫做大眾都應該睇得明喇, 長寫就真係唔好客氣
用手寫板真係好花

引用:
原帖由 kelly33 於 2017-10-24 09:05 PM 發表 查看引用來源

咁佢公價而家 ...
小弟多數單支去沙咀及上沙酒吧街坐下大廳唱下歌飲兩杯。想請教一下Ching, 如果第一次去名門玩,沒有相熟大班,是否在門口找諮客開張介枱就可以了。又想再請教一下,如果有囡囡跟你去桑拿再搞埋 ,除了桑拿費外還要給額外小費嗎?還是行內早有行規定價呢?唔該曬!

有冇師兄去過勝一吧   ?  啱啱出嚟玩走去呢間酒吧 開咗房 叫定兩打啤酒 都冇女入 黎 同我哋玩  😥😥 反而啲中坑大叔坐聽 就有大把靚妹座  😣😣 其實啲 靚妹 會唔會同啲大叔去爆房????😎😎😎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆