上一頁下一頁
發新話題

名人飯店開不成餐Causeway Bay 站落(有相)

收藏  |  訂閱
205  24.7k

引用:
原帖由 rogers123 於 2017-8-26 11:09 PM 發表 查看引用來源
大象招呼就MA MA DAY ,聽佢講同騰訊係老鄉,佢話自己個波大過騰訊小小:smile_o06:
煙味應對萬世CHING無問題.因為MZ飲到嘔個口都好大煙味!:smile_o14:
招呼無問題,但佢中哂我認為中雷的重點
1.口氣(令我覺得唔衛生)
2.假臉 (重要造咗都唔靚)
3.假波 (這個最不能接受)
所以我才問你有沒有上過她!

引用:
原帖由 名留萬世 於 2017-9-2 03:29 AM 發表 查看引用來源

招呼無問題,但佢中哂我認為中雷的重點
1.口氣(令我覺得唔衛生)
2.假臉 (重要造咗都唔靚)
3.假波 (這個最不能接受)
所以我才問你有沒有上過她!
萬世兄,真係鎖梨鎖梨,
1,大口氣大煙味我都好怕,有這個我已當中雷,那次就聞唔到有咩味!
2,假臉唔靓,我比較重服務同身材
3,假波我真係感受唔到,等有試過的師兄出來說說吧!

299不是美女,不高,颜控者還是不要找,假臉,假波,口氣,有多位朋友找過,無一個説有以上情况,但口氣就不敢保証囉!

引用:
原帖由 rogers123 於 2017-9-2 06:25 AM 發表 查看引用來源

萬世兄,真係鎖梨鎖梨,
1,大口氣大煙味我都好怕,有這個我已當中雷,那次就聞唔到有咩味!
2,假臉唔靓,我比較重服務同身材
3,假波我真係感受唔到,等有試過的師兄出來說說吧!

299不是美女,不高,&# ...
咁可能ching當時無認真玩,需然果對唔係低級整形但假的始終亂不了真!

引用:
原帖由 名留萬世 於 2017-9-2 09:43 PM 發表 查看引用來源

咁可能ching當時無認真玩,需然果對唔係低級整形但假的始終亂不了真!
萬世兄如有誤導不好意思啊,推介我試也是本論壇多次交流可靠的師兄,,我也沒有朋友找過無法詢問,記憶中手感唔錯,本想再约一次證實,你也說了假.無謂試,nmcot還是算了吧,但撞正大口氣好惡頂.真係咩火都會無咩哂:smile_o03:

引用:
原帖由 rogers123 於 2017-9-3 12:38 PM 發表 查看引用來源

萬世兄如有誤導不好意思啊,推介我試也是本論壇多次交流可靠的師兄,,我也沒有朋友找過無法詢問,記憶中手感唔錯,本想再约一次證實,你也說了假.無謂試,nmcot還是算了吧,但撞正大口氣好惡頂.真係咩火都會無咩哂: ...
唔緊要間唔中中伏一定會有,唔中咗又點會下次楝到好呢!
只不過真心希望多更多ching係真試過然後真心介紹而
唔係為咗幫D場做AD而點咗ching去中伏!

算了吧!好似講到我系寫手賣廣告,大象我雖有小不满但又唔覺中伏,冇下次咁,百貨應百客一定有人喜歡,假波可能真系走漏眼,最近咁红應該好多人師兄試過出來講!

都話霏霏囉,呀,依家叫娜娜,但中路無騰訊大貓咁有睇頭。
若果都係中伏,好肯定係個客先天條件有問題,猶其係長者!

引用:
原帖由 SS000 於 2017-9-5 02:55 PM 發表 查看引用來源
都話霏霏囉,呀,依家叫娜娜,但中路無騰訊大貓咁有睇頭。
若果都係中伏,好肯定係個客先天條件有問題,猶其係長者!
厡來我之前講久休復出的霏霏是復出在HJ,太多叫非非

引用:
原帖由 rogers123 於 2017-9-5 07:53 PM 發表 查看引用來源
厡來我之前講久休復出的霏霏是復出在HJ,太多叫非非
HJ 其實個場幾好,大堂又平,又有車接送

引用:
原帖由 SS000 於 2017-9-5 07:56 PM 發表 查看引用來源

HJ 其實個場幾好,大堂又平,又有車接送
大堂幾舒服,骨埸小有佢個餐蛋面糸煮,一直想找16休了7個月,現改了上晚班,ss兄請問試過未,態度好嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆