上一頁下一頁
發新話題

TSG - C兄交流平台

收藏  |  訂閱
1.5k  85.4k

可唔可以比d tips個場概中文名?

引用:
原帖由 scholes1214 於 2017-8-10 12:54 PM 發表 查看引用來源
可唔可以比d tips個場概中文名?
天水圍閣樓。彭年酒店旁邊

i heard someone said that captain will look into the room regularly. i didn't aware that until yesterday. i saw the tall male captain walked along the corridor and looked into the room one by one :smile_19:

引用:
原帖由 windiw_wa 於 2017-8-10 10:50 AM 發表 查看引用來源
saw 15 yesterday.....body shape good and quite pretty.
list又多一個要試:smile_35:

引用:
原帖由 ha228 於 2017-7-28 07:33 PM 發表 查看引用來源
好九耐冇写報告,因冇乜好野㝍,見叻兄去新FY玩得咁“开心”,我又好想去,不过系行過兩條街既另一個新場hea。

Little strong C兄成日提我去新場TSG試(但佢自己又唔L去),最近有空走去睇 ...
TSG - C兄交流平台

支持樓主,希望呢個post可以俾一班去開俊豪及支持足鐘場既C兄吹水落腳點.

引用:
原帖由 ha228 於 2017-8-9 11:59 AM 發表 查看引用來源
見C兄推荐法久,近日去探索一下,真人黑D,海南人,皮肤唔太滑,不过服务及姣度可以,指数266(曾做环保),真人原来唔似FL優令绿。

还有其他技C試完慢慢有空再出 ...
狗仔試左...樣堅中招....唔似樣....服務有266....唔介意唔太似
可以一試:smile_44::smile_44:

係走廊見到80號...樣同相十足...但所見有小小整過...但係高挑身材靚...有機會會去試下

E個之前系𨋢撞過,晚班一埋熊中有個比較正,即抄左牌,但返晚班,問過可早D返,不過上次搵佢遲覆,搵左第個,下次試下先:smile_13:
引用:
原帖由 流浪中的星 於 2017-8-10 11:13 PM 發表 查看引用來源
係走廊見到80號...樣同相十足...但所見有小小整過...但係高挑身材靚...有機會會去試下

引用:
原帖由 ha228 於 2017-8-10 11:37 PM 發表 查看引用來源
E個之前系𨋢撞過,晚班一埋熊中有個比較正,即抄左牌,但返晚班,問過可早D返,不過上次搵佢遲覆,搵左第個,下次試下先:smile_13:
呢個7樓時試過,066

Thanks Ching.... 但上又是0 .... :smile_27:
引用:
原帖由 chukikwong 於 2017-8-10 11:42 PM 發表 查看引用來源

呢個7樓時試過,066

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆