上一頁下一頁
發新話題

好想調教老婆玩3P

收藏  |  訂閱
194  32.1k

引用:
原帖由 fung9747 於 2017-4-3 11:19 AM 發表 查看引用來源
一開始個26歲仔已經系酒店度等我同老婆,系我同老婆在路上的時候我已經偷偷wechat比條仔叫佢張酒店房內的燈光敎暗啲,
我系同老婆話有個26歲幾靚仔可以同我老婆按摩,但我老婆都估到我想點,我仲買左件好透視 ...
繼續!!個男仔邊到揾?真係識按摩?

引用:
原帖由 fung9747 於 2017-4-3 11:19 AM 發表 查看引用來源
一開始個26歲仔已經系酒店度等我同老婆,系我同老婆在路上的時候我已經偷偷wechat比條仔叫佢張酒店房內的燈光敎暗啲,
我系同老婆話有個26歲幾靚仔可以同我老婆按摩,但我老婆都估到我想點,我仲買左件好透視 ...
26靚仔点按法,太太又点enjoyed法,你又甚麼時後加入?

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

有冇人ff過自己呀爸搞自己老婆? or嗌老婆喺屋企專登想性感啲引啊爸?

引用:
原帖由 fung9747 於 2017-2-10 01:50 PM 發表 查看引用來源

有,次次做愛果時都有拎出黎傾,做愛果時老婆就咩都話好
之後問返佢又話我痴線
如果講痴線,咁即係可以,你可以講比你老婆知,係真架,佢可能想,不過唔知你唸乜啫!

引用:
原帖由 simon19898 於 2017-4-5 05:53 AM 發表 查看引用來源

如果講痴線,咁即係可以,你可以講比你老婆知,係真架,佢可能想,不過唔知你唸乜啫!
講痴線都可以?咁講咩先真係唔得?

引用:
因為事前同老婆去左食飯飲左D酒,知道老婆已經有小小醉意,上到酒店房門當個男仔門口時個男仔幾靚仔瘦瘦地我老婆有D緊張咁拖着我隻手,入到房我為左大家唔好咁尷尬嘅氣氛我先傾計話比老婆聽個男仔按摩好叻,老婆慢慢無咁緊張三個人開始傾先計,我就借啲意叫老婆去廁所沖涼換衫,可能老婆飲左D酒大膽左加上條子老婆對佢感覺唔錯乖乖地入左廁所換睡衣

引用:
原帖由 fung9747 於 2017-4-5 11:02 AM 發表 查看引用來源

因為事前同老婆去左食飯飲左D酒,知道老婆已經有小小醉意,上到酒店房門當個男仔門口時個男仔幾靚仔瘦瘦地我老婆有D緊張咁拖着我隻手,入到房我為左大家唔好咁尷尬嘅氣氛我先傾計話比老婆聽個男仔按摩好叻,老婆 ...
當老婆入左廁所時我就同個男仔講要先慢慢同老婆按下摩先同話比佢知老婆邊個部位最敏感,當老婆出到來時個男仔眼金金咁及緊我老婆條半透明性感睡衣,老婆有D怕羞咁跳左上張床度拉住張被擒住自己,我就叫個男仔攞支按摩油出來我慢慢走系床前系老婆耳邊叫佢趴系床度先按個背先我就張件被攞走個男仔馬上走在床邊可以同老婆按摩我就食住煙睇過在半個鐘後我就再走到床邊一齊4隻手咁同老婆按摩,因為我老婆下身系著住T-back,我不時雙手在老婆的大髀內側游走,我又視意叫個男友一齊按老婆大脾內側,系而個時候我已經意識到老婆應該可以了就話已經按完背不如按前面要老婆擰轉身因為按背時老婆件睡衣吊帶已經除咗所以老婆一擰轉身個男仔已經好清楚咁睇到我老婆對波,老婆為左唔想咁尷尬系擰轉身時雙睇系合埋咁,條仔開始先按老婆手手腳腳先可能個男仔都有D緊張我就先開始按老婆對波老婆開始發出小小淫叫我就同個男仔講一齊按,個男仔就不客氣咁一齊按老婆對波同乳頭,我另一隻手開始按老婆下面當我隻手一按下老婆下面已經好濕叫聲不段變大,個男仔就開始用條脷奶老婆乳頭,我就唔執輸同個男仔一齊每人一邊咁吸老婆對波,老婆匿埋眼咁雙手系我同個男仔個身度撫,我已經開始好硬我就除咗自己條褲行到床頭伸出條野老婆好乖咁含住我條野又,我就話個男仔想奶下老婆下面同啜老婆D淫水,個男仔見我一出聲馬上不客氣咁走在床尾張老婆條底褲除下分開我老婆雙腳開始奶我老婆隻多水鮑魚

老婆一邊享受住比人奶一邊用個嘴含住我條野我睇住老婆比人奶睇得非常興奮就出聲問老舒唔舒服,因為老婆含住我條野出唔到聲只好點頭系而個時候我示意老婆好似隻狗隻咁扒糸度我就訓系床度享受老婆條脷,我示意個男仔帶套狗仔式咁插入,當個男仔插入時老婆的淫叫越嚟越大聲連我條野都跌出佢個口,我見狀馬上又張我硬到不得了的JJ放返入老婆口中老婆一邊享受個男仔的每一下撞擊一邊用條脷系咁奶我龜頭,我就不段問老婆刺唔刺激個男仔吊得你舒唔舒服,老婆話好舒服我又問老婆你點解可以咁多水老婆就話自己系老公的淫妻好鐘意比老公睇住佢比人吊,個男仔見壯更加用力同加快咁拍拍聲吊

引用:
原帖由 fung9747 於 2017-4-5 01:37 PM 發表 查看引用來源
老婆一邊享受住比人奶一邊用個嘴含住我條野我睇住老婆比人奶睇得非常興奮就出聲問老舒唔舒服,因為老婆含住我條野出唔到聲只好點頭系而個時候我示意老婆好似隻狗隻咁扒糸度我就訓系床度享受老婆條脷,我示意個男仔帶 ...
下次一齐!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆