上一頁下一頁
發新話題

FL骨女穿和服好鬼正(有相)

收藏  |  訂閱
1.5k  183.3k

引用:
原帖由 勝肉強 於 2017-1-22 11:46 AM 發表 查看引用來源

湖南雞係麻煩D我而家都覺得係,我有個朋友直頭見湖南雞即彈我就無甘偏激,呢條155佢話只做后生仔喎,成日問我几碎,我話我做得你老豆啦,你有得揀咩,你黎溝仔定黎做野架,之后全程黑口黑面哈哈:smile_30:
呢d女真係要唱佢,等少d師兄中伏,間場已經收得貴,就算普通中式或按脚技師都唔會黑面,富l價錢同口爆場差不多,不如去口場好過

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2017-1-22 12:53 PM 發表 查看引用來源

呢d女真係要唱佢,等少d師兄中伏,間場已經收得貴,就算普通中式或按脚技師都唔會黑面,富l價錢同口爆場差不多,不如去口場好過
中坑師兄就真係吾好找佢一定冇運行的,后生仔錢多就一試無妨

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-1-21 01:43 AM 發表 查看引用來源
8,9,10,86,155,
多謝提供號碼!希望可以有ching報告中所講的口吹増值!

有冇ching講下96指數如何?

引用:
原帖由 man6769 於 2017-1-21 10:25 PM 發表 查看引用來源

見到條友害九自己香港人,先diu七佢。話是話FL依排又多返D人,不過技師質素同以前比差好多。
係多左人, 上星期卒之第一次去,  去到沖涼差D要排隊,

多人, LOCKER仔, 都唔得閒理你, 態度又衰

引用:
原帖由 totalwinner 於 2017-1-22 01:28 AM 發表 查看引用來源
今日大約中午時段約了一後生技師 , 030, M巾,遲到早退,超無引,服務與收費水平極不相稱,不便開號碼,費事斷人衣食,日後將減少幫襯,若仍無改善,將改幫襯其他更超值的場!
要開NO. 啦:smile_22::smile_22::smile_22:

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-1-19 12:01 AM 發表 查看引用來源
对,只是想试老师和部長
Ching即是老師同部長下路全開?

見冇師兄, 之前睇 11 D 相唔錯, 就去啦, 可惜唔係著浴衣, 綠色呢件唔多岩,

指數063 :smile_27::smile_27::smile_27: 親身感受, 呢個場唔多店

真人同相 打個五折, 好鄉土味, 唉...

引用:
原帖由 名留萬世 於 2017-1-23 11:37 AM 發表 查看引用來源

Ching即是老師同部長下路全開?
老師已唔做,走了,部長下路已封,因為佢看到香討報告,請各位師兄注意,服務態度十分好,足钟,陪到你走人.

引用:
原帖由 hkgals 於 2017-1-23 11:40 AM 發表 查看引用來源
見冇師兄, 之前睇 11 D 相唔錯, 就去啦, 可惜唔係著浴衣, 綠色呢件唔多岩,

指數063 :smile_27::smile_27::smile_27: 親身感受, 呢個場唔多店

真人同相 打個五折, 好鄉土味, 唉...
佢地有幾套工衣,坑了的工服便要洗,咪换其他工衣上班,而家技師個個上香討,指數係唔会高

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆