上一頁下一頁
發新話題

我的成主之路 - 給日本妹引發主性 (update p.2, p.5, p.8, p.11, p.14)

收藏  |  訂閱
256  43.7k

引用:
原帖由 heeyanbabe 於 2015-8-26 12:40 AM 發表 查看引用來源
冇試過,所以不知道有沒興趣!
又未必一定要試過既, 好似自己既幻想係以乜野為主, 我諗返起我細個, 都係鐘意啲強姦, 侮辱女性為主既AV, 以前好少呢類型, 大過少少就有啲性奴既題材, 我特別鐘意睇, 咁當然試過就知自己真係鐘意同接受啦

引用:
原帖由 SexDevil 於 26-8-2015 00:46 發表 查看引用來源

又未必一定要試過既, 好似自己既幻想係以乜野為主, 我諗返起我細個, 都係鐘意啲強姦, 侮辱女性為主既AV, 以前好少呢類型, 大過少少就有啲性奴既題材, 我特別鐘意睇, 咁當然試過就知自己真係鐘意同接 ...
我諗我幻想係奴多過主卦,哈哈哈
當然就冇做過別人的奴啦!!

引用:
原帖由 heeyanbabe 於 2015-8-26 02:33 PM 發表 查看引用來源

我諗我幻想係奴多過主卦,哈哈哈
當然就冇做過別人的奴啦!!
或者搵男朋友或老公試下一啲輕度既調教玩下,都幾有趣架。

引用:
原帖由 SexDevil 於 26-8-2015 15:55 發表 查看引用來源

或者搵男朋友或老公試下一啲輕度既調教玩下,都幾有趣架。
我男朋友係呢方面好保守,所以冇咩機會!!

引用:
原帖由 heeyanbabe 於 2015-8-26 04:47 PM 發表 查看引用來源

我男朋友係呢方面好保守,所以冇咩機會!!
我都係,有個保守女朋友,玩具唔玩得,制服又唔得。不過我主奴都係搵女友外既人玩好啲。

引用:
原帖由 SexDevil 於 26-8-2015 17:46 發表 查看引用來源

我都係,有個保守女朋友,玩具唔玩得,制服又唔得。不過我主奴都係搵女友外既人玩好啲。
咁預祝你成功搵到有個忠心既奴!

支持 update

引用:
原帖由 heeyanbabe 於 2015-8-26 05:49 PM 發表 查看引用來源

咁預祝你成功搵到有個忠心既奴!
搵奴好難,所以都係上黎出下舊post懷念下過去。

咁都希望你有啲刺激既性生活啦。

就算冇,或未有幻下都好

引用:
原帖由 SexDevil 於 26-8-2015 19:17 發表 查看引用來源

搵奴好難,所以都係上黎出下舊post懷念下過去。

咁都希望你有啲刺激既性生活啦。

就算冇,或未有幻下都好
哈哈,我諗我同你都無咩可能有刺激既性生活!!

引用:
原帖由 heeyanbabe 於 2015-8-26 08:00 PM 發表 查看引用來源

哈哈,我諗我同你都無咩可能有刺激既性生活!!
點解咁講呢? 因為你一定唔會偷食? 如果唔講刺激, 正常既性生活ok唔ok先?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆