上一頁下一頁
發新話題

去定唔去……唉

收藏  |  訂閱
169  1.4k

如果而家要斷,只有斷絕來往

引用:
原帖由 25@@ 於 2015-5-24 10:35 PM 發表 查看引用來源

但係你根本一直就係 有事鍾無艶,毋事夏迎春!  
都唔算係。

我同佢第一次分手,無拖拉,我改埋電話。

隔咗幾年先搵返,係我搵佢,當時只係發神經聯絡吓,點知我飲醉酒,打比佢,佢出嚟見我,我就上咗佢屋企扑嘢,之後我地一齊,一年後分手,我無聯絡過佢,係好簡唔中聯絡問吓嘢。

係今次,我同現任分手,先主動搵佢,諗住用佢嚟攝現任個位。

引用:
原帖由 不能忘 於 2015-5-24 10:43 PM 發表 查看引用來源

都唔算係。

我同佢第一次分手,無拖拉,我改埋電話。

隔咗幾年先搵返,係我搵佢,當時只係發神經聯絡吓,點知我飲醉酒,打比佢,佢出嚟見我,我就上咗佢屋企扑嘢,之後我地一齊,一年後分手,我無聯絡過佢 ...
諗住用佢嚟攝現任個位............. 喂喂喂 你不如比佢睇下個POST 睇完佢會對你死左條心掛?

引用:
原帖由 小兄弟 於 2015-5-24 10:42 PM 發表 查看引用來源
如果而家要斷,只有斷絕來往

你講EX?定現任?

我唔想斷現任,但唔到我唔斷。

斷EX好易,因為我根本就唔愛佢,但只在於係呢一刻,我好需要人陪我,而佢係最適合嘅人選,但一再開始,又唔點點埋尾。

做人真係好煩。

引用:
原帖由 25@@ 於 2015-5-24 10:45 PM 發表 查看引用來源

諗住用佢嚟攝現任個位............. 喂喂喂 你不如比佢睇下個POST 睇完佢會對你死左條心掛?
咁我又無可能叫佢睇post

引用:
原帖由 kaka01 於 2015-5-24 10:39 PM 發表 查看引用來源
仲係唔肯放低佢
如果咁易放得低,你就見唔到我開post啦T_T

引用:
原帖由 不能忘 於 2015-5-24 10:47 PM 發表 查看引用來源

你講EX?定現任?

我唔想斷現任,但唔到我唔斷。

斷EX好易,因為我根本就唔愛佢,但只在於係呢一刻,我好需要人陪我,而佢係最適合嘅人選,但一再開始,又唔點點埋尾。

做人真係好煩。
http://n ...
師姐你係我見過最麻煩既女人 哈哈

引用:
原帖由 25@@ 於 2015-5-24 10:52 PM 發表 查看引用來源

師姐你係我見過最麻煩既女人 哈哈
多謝,哈哈。

引用:
原帖由 不能忘 於 2015-5-24 10:50 PM 發表 查看引用來源

如果咁易放得低,你就見唔到我開post啦T_T

咁冇計~幫你唔到

引用:
原帖由 kaka01 於 2015-5-24 11:00 PM 發表 查看引用來源
咁冇計~幫你唔到
無得幫,幫唔到,要靠自己。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆