上一頁下一頁
發新話題

愛胸之人 - 成長故事 第9篇update@p15

收藏  |  訂閱
247  41.6k

引用:
原帖由 媽媽may 於 2015-6-12 03:23 PM 發表 查看引用來源
大就大!不过老实讲是the lin嚟

真大,就一定會墜,唔係咁介意.
玩開嘅人都知~~~

引用:
原帖由 04329234 於 2015-6-12 03:23 PM 發表 查看引用來源

其實都未到戲玉………
之後既我會遇到不少既大波女仔,所以我先咁愛胸
最大遇見過幾大?

引用:
原帖由 chan9898 於 2015-6-12 05:22 PM 發表 查看引用來源

最大遇見過幾大?
應該係34E

見有幾位CHING都好支持我,我就打多一篇啦

同S小姐一齊左2年,呢2年其實都開心既,不過最後都係發生左D好唔開心既事,都唔提喇!
性生活上面,我地都開始變得平淡,無咩新意,而且個人開始大個,開始唔係只係睇樣.....

入左大學之後,ON99左兩年,因為讀engine關係,根本就可以話無女同學,自己又唔係會好active既人,唔會去玩呢個soc o個個soc, 不過當中有個故事,大家應該會好想知! 入大學個暑假,我搵唔到d好既part time,只好做補習社,要一個教10幾個,人工又低,得$25粒鐘,補左兩個月,其中一個f4既男仔話想我幫佢私人補,$80粒鐘,當然去啦!補左3個月之後佢exam,佢phy math都係全班第一,佢mummy話我幫得好,封左封利是俾我( 我估好多人以為故事既女主角係佢mummy,No!) 個男仔佢話佢女朋友都想補,兩個一齊平d得唔得,我當然ok啦,都係補兩個,收多d錢,緊係好啦!

第一次同佢地兩個補,係去個女既屋企,當然係佢男朋友帶我去啦. 上到去,個女仔個樣一般,好正常,唔係話樣衰亦唔係靘,但到補既時候,我先發現原來佢對波好大的.我諗有34D! 因為佢聽聽下我講既時候,佢個身向前傾,對波放左上張table度,真係好大......成程補習都偷偷地去望,我自己都好唔專心,成個腦就係諗佢對波有幾大,帶緊個咩bra,佢俾佢男朋友屌既時候,對波會搖成點....

之後..........

男人多数喜欢大波女?我覺得系囉

嘩,夠秤未?

故事好吸引,師兄請繼續努力。

引用:
原帖由 04329234 於 2015-6-12 09:39 PM 發表 查看引用來源
見有幾位CHING都好支持我,我就打多一篇啦

同S小姐一齊左2年,呢2年其實都開心既,不過最後都係發生左D好唔開心既事,都唔提喇!
性生活上面,我地都開始變得平淡,無咩新意,而且個人開始大個,開始唔係只係睇樣.....

...
好AV喎

引用:
原帖由 媽媽may 於 2015-6-14 08:45 AM 發表 查看引用來源
男人多数喜欢大波女?我覺得系囉

10個大9個都係

引用:
原帖由 IMNumber4 於 2015-6-14 09:19 AM 發表 查看引用來源
嘩,夠秤未?

17歲

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆