上一頁下一頁
發新話題

露體露上癮了

收藏  |  訂閱
160  20.0k

引用:
原帖由 blueskynow 於 2015-4-9 01:08 AM 發表 查看引用來源
天氣熱我都全祼,對面大廈可見到我
我之前見的是兩夫妻..

>_< 在家中露要好小心呀!會有機會比人投訴架!

引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-4-9 06:05 PM 發表 查看引用來源

咁我又唔驚既,皆因無刻意走埋窗邊做display 咁,加上大部份時間背住窗坐喺度睇電視或者聽歌,頂多喺屋內行出行入時有機會睇到

引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-4-9 06:05 PM 發表 查看引用來源

投訴事少,被人拉就唔好,
不過係女無人投訴,我影低唔少,
Hehe

引用:
原帖由 tmchu007 於 2015-4-9 08:07 PM 發表 查看引用來源

投訴事少,被人拉就唔好,
不過係女無人投訴,我影低唔少,
Hehe

記得試過收衫,對面咁啱幾條女上左個fd屋企,
佢地明睇左我幾分鐘我先知,仲係度笑笑口,
睇到我唔好意思,啲女真係幾咸濕,

不過我對面有另一單位仲堅,兩條猛男熄燈肉博,劍來劍往,雖然唔係基都睇到有啲high,

有次就有個人妻知我睇佢,故意衫濕濕突晒點俾我睇,有時烏低身,我忍唔住有次當佢臉致敬!

我在維基找到了一個名詞, 叫'窺視症', 我想這個比較適我的, 而我可以說是'愛被窺視症', 愛被人窺視, 但我有時都會有互動式.

窺視症:
Voyeurism is the sexual interest in or practice of spying on people engaged in intimate behaviors, such as undressing, sexual activity, or other actions usually considered to be of a private nature. The voyeur does not normally interact directly with the subject of his/her interest, who is often unaware of being observed.

引用:
原帖由 tmchu007 於 2015-4-9 08:19 PM 發表 查看引用來源

記得試過收衫,對面咁啱幾條女上左個fd屋企,
佢地明睇左我幾分鐘我先知,仲係度笑笑口,
睇到我唔好意思,啲女真係幾咸濕,

不過我對面有另一單位仲堅,兩條猛男熄燈肉博,劍來劍往,雖然唔係 ...
你住邊架**

回覆 144# 的帖子

:smile_35: 你有冇偷拍比你偷窺的女人?

引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-4-9 08:36 PM 發表 查看引用來源

我在維基找到了一個名詞, 叫'窺視症', 我想這個比較適我的, 而我可以說是'愛被窺視症', 愛被人窺視, 但我有時都會有互動式.

窺視症:
Voyeurism is the sexual interest in or practice of spying on p ...
除咗泳池更衣嗰次之外,有無其他被人睇既經驗分享?

引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-4-9 09:41 PM 發表 查看引用來源
:smile_35: 你有冇偷拍比你偷窺的女人?
都有的,留給自己看

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆