上一頁下一頁
發新話題

.

收藏  |  訂閱
266  53.7k

引用:
原帖由 rainbow39 於 2015-3-22 04:47 PM 發表 查看引用來源

我都想俾你打pat pat

:smile_o02:

引用:
原帖由 偽xyz 於 2015-3-22 04:55 PM 發表 查看引用來源

:smile_13::smile_13:我patpat痛痛...錫返得唔得
打多幾下:smile_o10:

引用:
原帖由 callme寶寶 於 2015-3-22 04:59 PM 發表 查看引用來源
睇PM,快D出第4段:smile_30:

幾大對波啵 正

引用:
原帖由 callme寶寶 於 2015-3-22 05:00 PM 發表 查看引用來源
打多幾下:smile_o10:
你係S女?

引用:
原帖由 callme寶寶 於 2015-3-22 04:59 PM 發表 查看引用來源
還是你爬低俾我打?應該好彈手
有肉肉的感覺

引用:
原帖由 callme寶寶 於 2015-3-22 04:36 PM 發表 查看引用來源

同學你無留心聽書
打你patpat
低打…用乜行刑好…lol

離開台灣後,我都keep 住有同佢line flirt 下咁
有時提起嗰次件事佢都話以後會隨身帶domdom..
佢真係幾得意..
有次我要去首爾出trip, 佢竟然話要黎, 仲話佢本身都諗住去咁話..
去出trip日日都同老闆見客,所以我stay behind 星期六日同佢玩下..
星期五晚散場之後我就call 佢出黎食飯, 食燒肉飲啤酒.
今次到佢飲多左, 好似唔太清醒, 於是我扶佢翻我酒店 (事後先知佢扮囉!)
開左房門, 好唔容易放佢埋床, 佢cool 住我條頸, 說:你每天上班都穿這樣嗎?太性感了..
我嗰日其實只係著suit..
我:你醉了,先休息吧
佢突然個樣好精靈, 說:騙你啦, 你太好騙啦!我今天做好準備,你不能逃啦!
我微笑, 佢逐粒逐粒解開我恤衫嘅鈕扣, 裡面係白色喱士薄bra, 佢解開我背後個扣, 個胸再次坦蕩蕩響佢面前..
我都開始唔客氣, 除哂佢嘅衫, 訓在佢身上上下下咁磨
再除佢褲仔, 探下小弟弟
我好似食雪條咁又舐又啜, 成間房都係我嘅𠽌𠽌聲..袋袋俾我含到啵啵聲..好淫蕩
點知佢叫我訓底, 佢騎左上來我個肚位,,成條腸夾在波波中間, 前後前後郁, 我就用條脷lam佢龜頭..
佢猜到我個波波紅哂, 我都忍唔住嗯嗯嗯咁叫..
佢:爽嗎?
佢竟然個頭伸入我suit 裙, 撕開絲襪, 撥開底底lam我下面, 搞到我好濕好想要..
之後除左我條裙,帶套入..好大好硬...
之後就女上, 我好中意女上, 一路騎一路波波fing fing 下咁好爽..
佢全程雙手揸我揸到好實, 如果有拍片一定好淫..
我一路郁一路..啞..丫..丫..快..丫..
我又震左下,到左..
佢唔俾我停,拉我起身扶住patpat 對住落地玻璃doggy...
唔知有無人睇到呢?
佢每頂一下,波波就盪幾下
每下都好入, 叫到好大聲, 之後佢加速
啪啪啪啪佢就出左..

之後我地仲一齊沖涼添:smile_o06:

引用:
原帖由 callme寶寶 於 2015-3-22 06:36 PM 發表 查看引用來源
離開台灣後,我都keep 住有同佢line flirt 下咁
佢真係幾得意..
有次我要去首爾出trip, 佢竟然話要黎, 仲話佢本身都諗住去咁話..
去出trip日日都同老闆見客,所 ...
睇到好想要:smile_o03:

引用:
原帖由 callme寶寶 於 2015-3-22 06:36 PM 發表 查看引用來源
佢真係幾得意..
去出trip日日都同老闆見客,所 ...
頂…硬住點煮飯呀…==

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆