上一頁下一頁
發新話題

其實香土引板有無大波...

收藏  |  訂閱
1.5k  16.9k

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2014-12-28 06:57 PM 發表 查看引用來源

我而家都好難搵到 !  都係WECHXXX 多
wechat已經難左…隔一兩年會間中收到香討師妹pm嘅,不過唔食嘅…比食左嘅多-_-#

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2014-12-28 06:59 PM 發表 查看引用來源

上尼香討嘅人大左, 無咁玩得 :smile_45:
一來啦 ! 同埋我愈來愈睇身材 ! 仲難搵呀

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2014-12-28 06:59 PM 發表 查看引用來源

上尼香討嘅人大左, 無咁玩得 :smile_45:
都係果句…太主動…又俾人話狗公…5太主動…又會流走…

引用:
原帖由 以神之名 於 2014-12-28 06:59 PM 發表 查看引用來源

wechat已經難左…隔一兩年會間中收到香討師妹pm嘅,不過唔食嘅…比食左嘅多-_-#

我都係, 唔想食既多  想食既 一年先可能得 1-2個食到, 有時仲會無==

引用:
原帖由 以神之名 於 2014-12-28 06:59 PM 發表 查看引用來源

頂5住定乜先…lol

你望下條街啦hahaha 條街有幾個女仔係大波得小肥~~

引用:
原帖由 Cmiu 於 2014-12-28 07:04 PM 發表 查看引用來源
你望下條街啦hahaha 條街有幾個女仔係大波得小肥~~

我去佔中就見好多:'):')
行街就少啦 一係好瘦!
一係好肥但無乜波囉

反而去CWB 先多我中意既大波妹

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2014-12-28 06:57 PM 發表 查看引用來源

唔記得YM係乜, 果陣中學時, 日日玩CHAT ROOM, 唔記得咩WEB SITE!
YM係咪yahoo messenger呀?
其實係咪要成日捕住上嚟吹先有你哋咁多好嘢食呢?

引用:
原帖由 Chichalkip 於 2014-12-28 07:06 PM 發表 查看引用來源

YM係咪yahoo messenger呀?
其實係咪要成日捕住上嚟吹先有你哋咁多好嘢食呢

:smile_19:   我地無講過呢樣呀 !

同埋  上黎吹水係因為無聊, 又想講咸野JA

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2014-12-28 19:05 發表 查看引用來源

我去佔中就見好多:'):')
行街就少啦 一係好瘦!
一係好肥但無乜波囉

反而去CWB 先多我中意既大波妹
佔中后生女, 宜家D 女生發育好, 另加BABY FAT.出尼做野嘅, 唔少去瘦身, 瘦到 :smile_39:  :smile_39:  :smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆