上一頁下一頁
發新話題

(相已加文已更11.20)我在CAN的一些事一些情...

收藏  |  訂閱
151  26.5k

我都唔鍾意d ching成日講自己幾粗幾長
形容都算,仲要係咁send j相
好ignoring

引用:
原帖由 kraxi 於 2014-11-24 10:56 AM 發表 查看引用來源
好ignoring

係咪經常爆pm呀:smile_40:

思思…早晨!

引用:
原帖由 kraxi 於 2014-11-24 10:56 AM 發表 查看引用來源
好ignoring

講就天下無敵......................................

吹到自己幾掂幾叻幾靚仔咁。

思姐, 你係咪中個伏呢? :smile_o01:

講就天下無敵......................................

吹到自己幾掂幾叻幾靚仔咁。 [/quote]

正丫

引用:
原帖由 stallion17 於 2014-11-24 11:26 AM 發表 查看引用來源
思姐, 你係咪中個伏呢? :smile_o01:

吹到自己幾掂幾叻幾靚仔咁。
[/quote]

算喺掛,又話自己好靚仔,但又扮曬嘢。仲要話i dont serve Princess or Queen。

引用:
原帖由 飛機思 於 2014-11-24 11:45 AM 發表 查看引用來源
算喺掛,又話自己好靚仔,但又扮曬嘢。仲要話i dont serve Princess or Queen。 [/quote]

咁同佢有無發展呀:smile_40:

:smile_o04:

吓, 食左先咁講?
好冇風度喎.

算喺掛,又話自己好靚仔,但又扮曬嘢。仲要話i dont serve Princess or Queen。 [/quote]

引用:
原帖由 stallion17 於 2014-11-24 11:53 AM 發表 查看引用來源
:smile_o04:

吓, 食左先咁講?
好冇風度喎.

算喺掛,又話自己好靚仔,但又扮曬嘢。仲要話i dont serve Princess or Queen。
[/quote]

咁又未食~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆