上一頁下一頁
發新話題

有無dd食過大自己7/8年以上既姐姐??

收藏  |  訂閱
565  24.3k

引用:
原帖由 kaqor 於 2014-11-19 11:29 PM 發表 查看引用來源

你個個D口技都有練過下喎:smile_34:
仲有冇同D佢地練下
我對性唔係好大需求,有時對我來講係一種苦工來:smile_39:

引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-11-18 11:50 PM 發表 查看引用來源

d18歲留返比得意妹啦…費事同你爭食
個post沉緊又比你撈返上嚟,你就由佢沉返落去啦…唔該…

V小姐係我大姐姐,點可以令你沉,要沉就沉18 dd

引用:
原帖由 阿米€ 於 2014-11-19 11:33 PM 發表 查看引用來源

我對性唔係好大需求,有時對我來講係一種苦工來:smile_39:
講E D:smile_42:
咁你可以讓比人OR 唔出去既:smile_34:

引用:
原帖由 索爆得意妹 於 2014-11-19 11:38 PM 發表 查看引用來源

V小姐係我大姐姐,點可以令你沉,要沉就沉18 dd

good , X2

當然有喇!:smile_44:
引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-10-30 02:12 PM 發表 查看引用來源
有無邊個dd食過大自己10年以上既姐姐/人妻? 有咩感覺? 食完又會唔會覺得嘔心, 唔想再食?
入嚟分享吓!!

引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-10-30 02:12 PM 發表 查看引用來源
有無邊個dd食過大自己10年以上既姐姐/人妻? 有咩感覺? 食完又會唔會覺得嘔心, 唔想再食?
入嚟分享吓!!
點會話嘔心㗎....
你情我願既...好多姐姐...人妻都好正 玩得放
好過後生女
想再食...有時都無機會

引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-11-7 03:32 PM 發表 查看引用來源

我已經係3字頭中女嘞:smile_39:
三字頭中女,仲影到D相,咁似十八二十既少女

科技真係勁,定你本身自己識KEEP:smile_41:,亦或係童顏開:smile_14:

我24佢50,佢非常之淫,對性亦都好開放
因為佢唔係巨乳關係,所以身材都好OK, 160左右高B CUP
佢下面都非常之濕,次次淨係同我含佢下面已經濕晒
引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-11-1 01:30 PM 發表 查看引用來源

大26年,當你25佢都50?仲好砌嗎?身材無走樣?夠唔夠濕?

引用:
原帖由 地獄少女 於 2014-11-21 08:15 PM 發表 查看引用來源
我24佢50,佢非常之淫,對性亦都好開放
因為佢唔係巨乳關係,所以身材都好OK, 160左右高B CUP
佢下面都非常之濕,次次淨係同我含佢下面已經濕晒

厲害,如果女主角無返咁上下樣應該會反胃,你地點識,佢係你邊個?

引用:
原帖由 阿米€ 於 2014-11-21 07:34 PM 發表 查看引用來源

三字頭中女,仲影到D相,咁似十八二十既少女

科技真係勁,定你本身自己識KEEP:smile_41:,亦或係童顏開:smile_14:
其實仲有好多自拍,我有少少自戀架
我唔識ps,淨係簡中做下運動,所以仲揾到下食掛…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆