上一頁下一頁
發新話題

DRY爆大學生in Beijing

收藏  |  訂閱
1.2k  55.1k

引用:
原帖由 kingston87w 於 2014-8-4 02:15 AM 發表 查看引用來源
大家早抖了, 明日再聊
c u tmr

引用:
原帖由 krreey 於 2014-8-4 02:15 AM 發表 查看引用來源

厹A會介意架:smile_13::smile_13:
我介意啊:smile_38::smile_38::smile_38::smile_38::smile_38:所以去既話要同我講

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-8-4 02:13 AM 發表 查看引用來源

你去exchange幾個月? 咁有排玩啦~北京真係好多野玩, 到時同你啲同學1齊去玩~ 識啲本地人...知道更加清楚lol
去3-4個月左右啦,之後可能留係個邊就周圍玩 (如果無炒唔洗retake的話),我都聽過北京好多野玩,不過d野食好難適應你都岩既,可能本地北京人都想食陀地北京妹 :smile_47:,夠曬志同道合

引用:
原帖由 otistou 於 2014-8-4 02:17 AM 發表 查看引用來源
好似冇,FORGOT
好似有, QUITE SURE
:smile_30:

引用:
原帖由 krreey 於 2014-8-4 02:18 AM 發表 查看引用來源

EXACTLY不過都係有興趣呀...
都係嗰句....冇貨啊:smile_30:我見到其他po好多貨~~~:smile_43:gogogo

引用:
原帖由 krreey 於 2014-8-4 02:18 AM 發表 查看引用來源

幾時一齊去...
叫埋叮噹
叮噹應該唔得閒理我地:smile_30:

引用:
原帖由 krreey 於 2014-8-4 02:14 AM 發表 查看引用來源

無錢呀
上次去北京讀SUMMER COURSE個陣有人教我到時想去北京有錢買左機票 但無錢住宿就識個大學生 去人地大學宿舍屈蛇

喱樣野我想試好耐....

好似幾好玩...
到時你黎帶我去北京玩,夜晚係我度屈囉 :smile_47:hall房租必須是一年一次性交的 :smile_47:

引用:
原帖由 一名大食男 於 2014-8-4 02:19 AM 發表 查看引用來源

寫大保健報告呀 哈哈
係啊..同埋去左邊到玩喝玩樂XD 出返本北京遊記:smile_30:

引用:
原帖由 scholes258 於 2014-8-4 02:20 AM 發表 查看引用來源
去3-4個月左右啦,之後可能留係個邊就周圍玩 (如果無炒唔洗retake的話),我都聽過北京好多野玩,不過d野食好難適應你都岩既,可能本地北京人都想食陀地北京妹 :smile_47:,夠曬志同道合
你冬天去定夏天去? 冬天去既話好啊~~~~ 我都想冬天去北京啊:smile_30::smile_30::smile_30:

:smile_14:我覺得喺引版"野食"呢個term有啲歧義...我唔知你講緊邊種野食:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-8-4 02:22 AM 發表 查看引用來源

係啊..同埋去左邊到玩喝玩樂XD 出返本北京遊記:smile_30:
燒烤、炒肝、北京出晒名

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆