上一頁下一頁
發新話題

黑色誘惑update#49 #68 #142 #254(相#1,5,7,49,68,74,112 ,142,167,206,254,278,298)

收藏  |  訂閱
425  124.2k

引用:
原帖由 aaalone1 於 2014-7-28 10:58 PM 發表 查看引用來源
thx..c姐..我都等緊你d故事..好正
你D故事同相..我都等緊..

有一個ex..同佢高潮時係最開心
佢叫阿KEN..
咩叫"同佢高潮時係最開心"?因為初頭幾次搞野我都會怕羞D..唔會太主動
去左發生左1個月左右我先黎女上男下
雖然我好鍾意LEE個體位,但個男友係下面住自己UN,仲有我好ENJOY的表情..
好害羞呢:smile_o05:
某一次男上女下..同佢的第一次有高潮來了..:smile_o06:
我享受享受享受個種衝上太陽穴的震動,然後攬實佢..
佢問..你係咪到左呀?
我話..你又知嘅?
佢..你個下會好緊好緊ga!我鍾意同佢的高潮..當然因為我好爽啦..
仲有佢會話比我知我妹妹ge變化..佢又有咩feeling..
唔係淨係因為令我高潮有成功感

好吧...下一張把bra脫掉好無:smile_o05::smile_o05::smile_o05:

引用:
原帖由 aaalone1 於 2014-7-28 11:22 PM 發表 查看引用來源
佢叫阿KEN..
咩叫"同佢高潮時係最開心"?因為初頭幾次搞野我都會怕羞D..唔會太主動
雖然我好鍾意LEE個體位,但個男友係下面住自己UN,仲有我好ENJ ...
除啦..HAHA

引用:
原帖由 aaalone1 於 2014-7-28 10:33 PM 發表 查看引用來源

我都唔知我幾時做左太太
私人太太啊``

引用:
原帖由 aaalone1 於 2014-7-28 11:22 PM 發表 查看引用來源
佢叫阿KEN..
雖然我好鍾意LEE個體位,但個男友係下面住自己UN,仲有我好ENJ ...
下一張脫掉當然好架-3-....熱烈期待.x."

引用:
原帖由 食玩專家 於 2014-7-28 11:05 PM 發表 查看引用來源
師姐你好
你應該係好淫賤個d人黎wo
睇黎你性需要都幾大wo

淫賤....我唔知點算淫賤
但我係好鍾意sex係真的

引用:
原帖由 aaalone1 於 2014-7-28 23:22 發表 查看引用來源
佢叫阿KEN..
我幫你除~~~~:smile_40::smile_40:

回覆 142# 的帖子

除bra?????:smile_27: 太刺激嘞
爸爸媽媽,原諒我嘅不孝:')

引用:
原帖由 三先生 於 2014-7-28 11:08 PM 發表 查看引用來源

你邊間我有相熟~~~
醫院都有相熟?

:smile_o09: :smile_o09: :smile_o09: 绝对好` `解脱`整天戴住个Bra 对你果对豪乳吾好枷`

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆