上一頁下一頁
發新話題

(P.33連續4篇大結局)(更新P15.27,28相)不可能一起的他p.10.12.19.21.25

收藏  |  訂閱
526  118.3k

跟住點??
引用:
原帖由 zeddd 於 2014-6-8 10:58 PM 發表 查看引用來源

甘多年,我過澳門meet人開餐,試過4/5次,1次車震,一次野戰,另外個d就爆房!

甘你之前個幾個hk黎既男係碼頭等,跟住 ............:smile_13::smile_13:

支持你返來

我想死。。。打左成篇野之後死左機。。。新post 要聽日先出啦。。。好眼訓

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-6-9 12:09 AM 發表 查看引用來源
我想死。。。打左成篇野之後死左機。。。新post 要聽日先出啦。。。好眼訓

明天見

話說有次係交友APP 識左個男仔....都幾靚仔...但唔會諗邪野LA...都係當識個朋友..

咁傾左一排..(其實佢好忙..好耐先覆MGS)

見面..第一次食糖水..第二次話街好熱,不如去佢屋企...佢有個屋企長期空置的..

咁係床到睇碟LA....但個日我M COME...已經要就住就住坐....

睇完之後.......佢就冇LALA錫左埋黎.....但佢好敏感架...我用力小小錫佢.佢都會呻吟..

不過我好中意聽男人呻吟...(唔係嗌個種.係好溫柔個種)

之後佢拿起我件衫...開始錫我個胸....好溫柔,好舒服....

佢開始想向下發展..但我知自己事....我叫停左..(唔得呀...今日)..

之後到我主動...我擒係佢上面...開始錫佢耳仔...頸...但唔得..佢好敏感..嗌得好勁

咁我一於向下發展.....開始打開佢條褲....

攞起佢O既棒棒....唔大唔細.....但好硬,好直...

我話...我幫你吹好唔好......點知佢話..[...我第一次...]

我個下我都呆左....但我冇理到佢有冇講大話..我就放左入口...

由慢開始,,,,因為如果佢真係第一次....唔想咁快比佢射..

由慢半支慢慢含曬成支....深喉個下.聽到佢呻吟..好有滿足感..

之後由蛋蛋開始含..先含1粒...係個口到打轉再打轉..

由蛋蛋開始......直掃上龜頭...我係咁聽到.[啊,,,,好HIGH 呀....]

之後我就手口並用........不下幾秒佢就射左....我由得佢爆係我個口到..

因為佢爆完,,,,我仲要含多佢7秒,,,,,,等佢HIGH 爆.....

就係咁...我地完左第一晚..

但呢個男人...係傷得我最痛,,但我又最愛O既人....
我為左佢....上網搵好多令男人HIGH O既方法..我為左佢...自己買玩具..玩爆炸糠,玩冰火...為左佢做左好多野.

下一集..就會正式..上我....到底佢真係青頭定扼我??

咁你就要留意 啦,,,:smile_o09:

青頭仔

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-6-9 12:25 AM 發表 查看引用來源
話說有次係交友APP 識左個男仔....都幾靚仔...但唔會諗邪野LA...都係當識個朋友..

見面..第一次食糖水..第二次話街好熱,不如去佢屋企...佢有個屋企長期空置的..

咁係 ...
開始LA...:smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-6-9 12:25 AM 發表 查看引用來源

咁係 ...
支持!!!!
聽日放工睇後話~:smile_o01:

有新故事,支持

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-6-8 11:43 PM 發表 查看引用來源
跟住點??

跟住打的去食野,行陣傾下,之後.........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆