上一頁下一頁
發新話題

sp點樣keep

收藏  |  訂閱
652  18.8k

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2014-5-10 06:21 PM 發表 查看引用來源

其實我顯目係講如何同sp保持良好關係並非討論樣貌

咪答咗囉....

咁我再答得白D 嘞!

我個人認為係:一樣二人三身材。

有樣就天下太平,無樣就從人品性格態度著手,無樣又衰格嘅先出身材技術。
都係keep 唔到嘅就算吧啦!ONS 會啱妳D!!!

引用:
原帖由 top-gun-gun 於 2014-5-12 12:34 AM 發表 查看引用來源
咪答咗囉....
咁我再答得白D 嘞!

有樣就天下太平,無樣就從人品性格態度著手,無樣又衰格嘅先出身材技術。
都係keep 唔到嘅就算吧啦!ONS 會 ...
我掉返轉...格衰既真係送埋口都唔食

引用:
原帖由 大芝野 於 2014-5-12 12:45 AM 發表 查看引用來源

我明嘅。
所以以上只係應用喺小弟身上,況且樓主話題目係"如何keep sp" 喎,
所以以上亦只係假設我係樓主玩過一兩次嘅對手, 佢要留我,我應該從何考慮啫。
又或者,我可能無當過佢係sp添,而只係一個對手罷了。:smile_53:

引用:
原帖由 大芝野 於 2014-5-12 12:45 AM 發表 查看引用來源

咁當然如何keep 同如何搵係唔同嘅考慮範圍嘅!

早排先扮晒從良
話自己好愛條仔。唔想再搵sp?!
咁快又黎問人點keep sp喇??

引用:
原帖由 jo-- 於 2014-5-10 12:07 PM 發表 查看引用來源
師姐既事業心好重...好長.....但係一睇就知係....:smile_13: :smile_13:
so...吸引唔到..冇鼻塞既菩薩....:smile_44: :smile_44: :smile_44: ......:smile_30: :smile_30:
最搞笑係著35圍E杯
真係要問返樓主去邊間鋪頭有35圍嘅bra買??

引用:
原帖由 35enobigdeal 於 2014-5-12 05:55 AM 發表 查看引用來源
早排先扮晒從良
話自己好愛條仔。唔想再搵sp?!
咁快又黎問人點keep sp喇??

講起先講 你地呢d人成日將兩件事拉埋黎講 為咩。我既難題係男朋友真係餵唔足 點撩都係無乜反應 你可以話佢對我無興趣 無性慾
但又要一齊喎 為咩

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2014-5-12 08:39 AM 發表 查看引用來源

講起先講 你地呢d人成日將兩件事拉埋黎講 為咩。我既難題係男朋友真係餵唔足 點撩都係無乜反應 你可以話佢對我無興趣 無性慾
但又要一齊喎 為咩

我好明白妳 :smile_47:

[quote]原帖由 35enobigdeal 於 2014-5-12 05:59 AM 發表 查看引用來源

最搞笑係著35圍E杯
真係要問返樓主去邊間鋪頭有35圍嘅bra買??

http://n2.hk/d/images/r10/mobile.jpg [/quote唔知你有無睇娛樂新聞早排長腳蟹岩岩大肚 話個胸大左正正係35e 如果夾硬一定用人體去附合標準
你都幾得意 我買胸圍 岩款之後大改 胸圍帶博長加扣 去附合身體 唔知你男定女 女既話身材係點 不過身材咁唔係我想 係 你可能覺得我用黎擺頭像係特突 講真 人地點諗我控制唔到都唔想理

引用:
原帖由 top-gun-gun 於 2014-5-12 12:34 AM 發表 查看引用來源
咪答咗囉....
咁我再答得白D 嘞!

都係keep 唔到嘅就算吧啦!ONS 會&#2 ...
一向以禮待人

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆