上一頁下一頁
發新話題

減壓..原來就係咁簡單..(重口味左少少..唔喜唔好入.....文在#196)

收藏  |  訂閱
231  37.0k

引用:
原帖由 silverpoon 於 2014-2-10 11:19 PM 發表 查看引用來源

唉,我有錢都想移民,一係去台灣,一係日本,留係香港真係會死人:smile_o16:
投下機囉:smile_35::smile_35:再唔係你睇下人地後生仔D FB..炒金

引用:
原帖由 silverpoon 於 2014-2-10 11:19 PM 發表 查看引用來源

個曖蛋要定唔要呀,唔要我就做少D功夫:smile_o11:
留定一隻比我PLX..貨到你PM我...THX CHING

引用:
原帖由 phowong 於 2014-2-10 11:19 PM 發表 查看引用來源
投下機囉:smile_35::smile_35:再唔係你睇下人地後生仔D FB..炒金
金就唔炒啦,D老屈金都比曬基金佬蝕曬,我都係腳踏實地做人算啦

再唔係儲舊錢搵D生意仔做住先LO,到時有錢你中意移去邊都得啦

引用:
原帖由 phowong 於 2014-2-10 11:20 PM 發表 查看引用來源
留定一隻比我PLX..貨到你PM我...THX CHING
我公司而家都有貨啦,我同你夾錢送比佢LO

千里送鵝毛哦

引用:
原帖由 silverpoon 於 2014-2-10 11:21 PM 發表 查看引用來源

金就唔炒啦,D老屈金都比曬基金佬蝕曬,我都係腳踏實地做人算啦

再唔係儲舊錢搵D生意仔做住先LO,到時有錢你中意移去邊都得啦
生意仔..而家間鋪你都比唔起租金呀:smile_19:月租閒閒地都30萬

引用:
原帖由 phowong 於 2014-2-10 11:23 PM 發表 查看引用來源
生意仔..而家間鋪你都比唔起租金呀:smile_19:月租閒閒地都30萬
冇人叫你開係CWB個D地方:smile_45:,我公司8K租咋:smile_45:

引用:
原帖由 silverpoon 於 2014-2-10 11:24 PM 發表 查看引用來源

冇人叫你開係CWB個D地方:smile_45:,我公司8K租咋:smile_45:
你公司在那:smile_35::smile_35:....其實成正比...月租貴D就係旺區...月租8000...應該係人流好少地方..通常做街坊生意仔..但街坊生意仔...我個人認為做得住既係小食店..賣下牛丸雞蛋仔CURRY FISH BALL..格仔餅..

引用:
原帖由 phowong 於 2014-2-10 11:26 PM 發表 查看引用來源
你公司在那:smile_35::smile_35:....其實成正比...月租貴D就係旺區...月租8000...應該係人流好少地方..通常做街坊生意仔..但街坊生意仔...我個人認為做得住既係小食店..賣下牛丸雞蛋仔CURRY FISH BALL..格仔餅..
我都係賣下電腦野咁,我係電腦仔黎,但係我好笨嫁咋,紅磡番工,做公司客生意,有D做珠寶既,有D做杉呀,做BAR個D都有

引用:
原帖由 silverpoon 於 2014-2-10 11:28 PM 發表 查看引用來源

我都係賣下電腦野咁,我係電腦仔黎,但係我好笨嫁咋,紅磡番工,做公司客生意,有D做珠寶既,有D做杉呀,做BAR個D都有
明白..CHING你訓未:smile_35::smile_35:唔知可唔可以幫我搵D INFO??

Cu all la ......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆