上一頁下一頁
發新話題

新手小妹,我..和我的制服哥哥~黑絲相#965, 新文#925

收藏  |  訂閱
1.0k  206.3k

真係好鬼正嫁姐你~~~~哈哈....4眼妹加制服

制服誘惑..haha
同年既朋友支持你,唔知幾時到我pm到你呢

好好玩咁,撐吓先

好正, 我都想做你SP...:smile_40:

Fully Suppot:smile_o12: :smile_o12:

樓主好身材,靚波,幼腿,性感肚臍。

出下文先~~

係個半月前同哥哥去食飯,咁當然食飯少不免要講啲咸濕野加餸啦:smile_47::smile_47:
食完飯佢神神秘秘咁話要帶我去個地方“行下咁話喎”。我實話好o架啦。

原來係去咗附近既公園,但呢個公園好大,好似動植物公園果啲咁誇張,最緊要果到夠晒黑,雖然有幾個籃球場,但完全係冇人,果陣仲係好早,9點10點咁上下,只係好耐好耐先會有一兩個人跑步經過。岩晒我呢啲鍾意刺激既咸濕妹:smile_40:因為果到真係好大,行佐十分鐘到先搵到個絕世靚位。:smile_o12:
其實成個公園既照明都係好暗,但我地要再安全啲,就搵佐個再暗啲,而且要上樓梯既涼亭作為我地今次既“戰場”:smile_43:

其實今日出來我都係諗住食飯就算,但佢就衰衰咁帶小妹去呢啲地方,搞到我果刻既心情真係“心如鹿撞”,因為我之前真係咩都未試過,咩都唔識,好似一舊雲咁:smile_13:。

入番正題,我地坐佐陣,我見佢又冇行動,今次我就主動出擊:smile_47:因為今日係著短裙仔。咁我就坐上佢到,面對住佢,錫下佢,佢鍾意人地錫佢耳仔同頸,之後又幫佢解褲頭,有意冇意又掂下細佬,其實係順便想掂下自己妹妹:smile_35::smile_35:
咁小妹就摸下細佬,而且又係佢上面不停磨下磨下咁。佢又衰衰咁成日好大力搓人地咪咪,佢又同我講番啲賤格野,成日問人想唔想要,又要問人地想要咩,仲要小妹我大聲答,搞到“紅都面晒”

請大家多多支持,記得click推薦同加分唷,錫晒你地唷。
適當時候再“賣大包”:smile_o09:
小妹又要繼續番工喇:smile_o03:一陣得閒再出埋下半part

引用:
原帖由 whitedark 於 2013-12-21 12:37 PM 發表 查看引用來源
出下文先~~

係個半月前同哥哥去食飯,咁當然食飯少不免要講啲咸濕野加餸啦:smile_47::smile_47:
食完飯佢神神秘秘咁話要帶我去個地方“行下咁話喎”。我實話好o架啦。

原來係去咗附近既公園 ...
好心急想睇埋下半啊:smile_o06::smile_o06:

引用:
原帖由 whitedark 於 2013-12-21 12:37 PM 發表 查看引用來源
出下文先~~

原來係去咗附近既公園 ...
好想快D有下半係點樣._./ .....

我無興趣睇佢制服,只有興趣睇你套制服

有無著住同人做過呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆