上一頁下一頁
發新話題

結婚之前的一點往事...... updated #59

收藏  |  訂閱
412  43.8k

引用:
原帖由 jackielam 於 2013-9-5 04:24 PM 發表 查看引用來源

咁就真係要傾下啦
可能佢以為你唔鐘意sex呀
我都覺得要傾下
好多時呢 d 問題
同自己最 close 嗰個傾就覺得尷尬
同人地傾又覺得冇乜野
但最嫳係要比最 close 嗰個知自己想要 d 乜呢:smile_35:

我諗樓主應該去左睇好野冇手覆我地了:smile_o12: :smile_o13:

引用:
原帖由 dennisrodman131 於 2013-9-5 04:22 PM 發表 查看引用來源
有被虐傾向:smile_o04:
我都懷疑我有丫,
A 會打我, 會扯我頭髮ga, 有次我夜左返屋企, 佢嚮我屋企等我,
一見到我, 就扯住我 d 頭髮撞我個頭埋牆, 腫左個幾星期.........
做緊時又好大力捉住我隻手搞到我瘀晒......
但係, 我當時真係好愛佢, 愛到盲目。

我 d 老友話佢打我, 點解我仲要留嚮佢身邊, 我答:
「佢玩下咋... 佢真係要打我, 我出唔到門口啦..... 點會真係打呢......」:smile_42:

江河缺提難自救 ,
一決春水納下流 ,
解鈴還須系鈴人 ,
奈何彼人不解鈴 :smile_40:
搖下手機先..

引用:
原帖由 dennisrodman131 於 2013-9-5 04:25 PM 發表 查看引用來源

係囉, 好多傾傾下唔見左影
係啦
同埋冇乜故事性

引用:
原帖由 rabbityan 於 2013-9-5 04:26 PM 發表 查看引用來源

我都懷疑我有丫,
A 會打我, 會扯我頭髮ga, 有次我夜左返屋企, 佢嚮我屋企等我,
一見到我, 就扯住我 d 頭髮撞我個頭埋牆, 腫左個幾星期.........
但係, 我當時真 ...
禁你enjoy嗎?定只是愛他所以無反抗

引用:
原帖由 dennisrodman131 於 2013-9-5 04:26 PM 發表 查看引用來源
我諗樓主應該去左睇好野冇手覆我地了:smile_o12: :smile_o13:
捽緊碟

引用:
原帖由 rabbityan 於 2013-9-5 04:26 PM 發表 查看引用來源

我都懷疑我有丫,
佢呢 d 唔係 SM
直頭係性暴力....

引用:

我都懷疑我有丫,
扯頭髮撞我個頭埋牆就吾得
不過做緊時大大力, 好多女人都不自覺地好high, 呢d 就係m女喇~

引用:
原帖由 Vanlic 於 2013-9-5 04:28 PM 發表 查看引用來源

捽緊碟
YO 緊~ :smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆