上一頁下一頁
發新話題

我真心愛上左一個包養我既男人 - 尋晚, 佢第一次係我身體裡面射精呀

收藏  |  訂閱
491  408.2k

引用:
原帖由 Tony040131 於 2013-2-6 05:09 PM 發表 查看引用來源
樓主點解你覺得妳好快會失守呢??
因為,我自己都想同佢close
同埋,我真係覺得佢好認真.

我地每次見都會kiss, 佢會摸我,佢對我好溫柔.
其實我知到佢好想同我有SEX,而我都想.但係就係因為我好驚,所以佢無逼我.

下星期,佢個女會同阿親戚番大陸.
我今日有同男友暗示,叫佢下星期多D陪我.

引用:
原帖由 candymylove 於 2013-2-6 09:48 PM 發表 查看引用來源

因為,我自己都想同佢close
同埋,我真係覺得佢好認真.

我地每次見都會kiss, 佢會摸我,佢對我好溫柔.
其實我知到佢好想同我有SEX,而我都想.但係就係因為我好驚,所以佢無逼我.

下星期,佢個女會同阿 ...
下星期剛好過年喎,其實樓主同佢一齊左幾耐呢.

難行是因為比較一般男女拍拖, 年齡相近的人:

1. 年齡差距太大, 易有代溝, 而且將來身體差距也大.
2. 他的孩子接受到你嗎? 否則他的家會家變, 成為問題少女...
3. 他一直對你的身體感興趣, 是否他只是需要個性伴, 而不是真愛?

你有否接受過年齡相近的人追求? (3~10年 內)

引用:
原帖由 Tony040131 於 2013-2-7 12:52 AM 發表 查看引用來源

下星期剛好過年喎,其實樓主同佢一齊左幾耐呢.
我地舊年十月一齊左, 依家4個月到啦.

引用:
原帖由 daniel9872 於 2013-2-7 08:25 AM 發表 查看引用來源
難行是因為比較一般男女拍拖, 年齡相近的人:

1. 年齡差距太大, 易有代溝, 而且將來身體差距也大.
2. 他的孩子接受到你嗎? 否則他的家會家變, 成為問題少女...
3. 他一直對你的身體感興趣, 是否他只是需要個性伴 ...
我覺得佢唔係淨係要sex. 佢都係鍾意我既..
佢個女, 我會同佢傾架喇.

我都想比人包, 但又 5 想付出 d 咩 sosad

引用:
原帖由 蘇妲己 於 2013-2-7 10:09 PM 發表 查看引用來源
我都想比人包, 但又 5 想付出 d 咩 sosad
係男人見到妳都想包妳, 妳咁正 !
比人包但唔洗付出的我諗都無咩可能

蘇妲己我女神出現左:smile_47:

引用:
原帖由 fallin_M 於 2013-2-7 10:11 PM 發表 查看引用來源

係男人見到妳都想包妳, 妳咁正 !
比人包但唔洗付出的我諗都無咩可能
隔住個電話齋叫 5 做我 ok ge :smile_35:

回覆 148# 的帖子

wu ar~ 好大頂高帽, 想笠死人咩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆