上一頁下一頁
發新話題

我的網絡虛擬及真實世界! Page 108: Part XXIV #1606

收藏  |  訂閱
3.1k  227.5k

:smile_40: 終於等到。

雖然你已經更新得好快,但係都仲係想叫你快啲打多啲啦~
有情感呢啲post真係會好睇好多

引用:
原帖由 PostitCY 於 25-1-2012 01:54 AM 發表 查看引用來源
Part XII
打到呢度, 個腦第一次有真空既感覺,唔知想打咩?咩都諗唔到咁.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

聽佢講完呢句,唔知點解好似崩潰左咁,係咁喊係咁喊,佢依然攬實我..我都 ...
ching 你真幸福係你最失意既時候可以遇上 T 咁好既女仔,仲對你咁關懷同細心。相反我就無你咁彩啦!

support support.....:smile_o12: :smile_o12:

CHING 打得好好呀....SWEET 位好SWEET.....
而悲傷果D位連我自己過去D悲傷感覺都迫埋出黎....

其實有D佩服CHING...
一開始F比妳攪你都可以忍住.......

同埋好幸福呀..係傷心既時候有T甘細心安慰你...
我果時自己一個人頂...真係崩潰....日日都行屍走肉甘....

師兄,你寫完了得好好,第一次可以一次睇甘多。你繼續出我一定繼續追

終於等到咩?
引用:
原帖由 iamda 於 2012-1-25 07:22 發表 查看引用來源
:smile_40: 終於等到。

多謝支持先,我都好努力打!只係有時有D 情緒到,要舒緩下先可以繼續,需然己經過左好耐,但D感覺仲係度。
引用:
原帖由 yanly 於 2012-1-25 11:35 發表 查看引用來源
雖然你已經更新得好快,但係都仲係想叫你快啲打多啲啦~
有情感呢啲post真係會好睇好多

當時我都唔敢太快同T有D 咩交流,因為唔想佢真係做左代替品,唔係到時大家又唔開心,所以都係想處理好自己同F既野先。

其實我都覺得係果個時間遇到T係真係好幸福,佢真係陪我走過一段好唔開心既時間。

CHING 睇黎你都有D唔開心既經歴喎!
引用:
原帖由 damabird123 於 2012-1-25 12:01 發表 查看引用來源

ching 你真幸福係你最失意既時候可以遇上 T 咁好既女仔,仲對你咁關懷同細心。相反我就無你咁彩啦!

support support.....:smile_o12: :smile_o12:

我打果時都一樣,SWEET 果時我會自己傻笑,而唔開心果時都打到眼濕濕。
引用:
原帖由 aName 於 2012-1-25 12:33 發表 查看引用來源
CHING 打得好好呀....SWEET 位好SWEET.....
而悲傷果D位連我自己過去D悲傷感覺都迫埋出黎....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆