上一頁下一頁
發新話題

我老婆點先可以令大家著火??#1 #4 #7 #22 #29 #45 #112 #165 #277 #366 #443

收藏  |  訂閱
519  121.4k

引用:
原帖由 Water_man 於 2011-7-10 05:24 PM 發表 查看引用來源

有波波、有妹妹,好多水!
得閒同你老婆影下相,趁青春留倩影呀,個胸dum左就永遠都影唔返架啦,哈哈

引用:
原帖由 Water_man 於 2011-7-10 05:37 PM 發表 查看引用來源

我有點想代你做主角,出手指撩阿嫂!he he
哈哈哈哈 你鐘意2隻定3隻手指果張?

引用:
原帖由 couplescrazy 於 2011-7-10 05:37 PM 發表 查看引用來源

得閒同你老婆影下相,趁青春留倩影呀,個胸dum左就永遠都影唔返架啦,哈哈
她是唔會影的!

引用:
原帖由 深DBB 於 2011-7-10 05:15 PM 發表 查看引用來源
Couples兄 我係last 1,
謝謝你們這對couple超正分享,
crazy嫂真夠多汁,yummy yummy. couple兄一定次次都插到啪啪聲:smile_o08:
今日高溫下睇完阿嫂寫真, 更加熱多幾度.
只想著細佬係咁濕滑既山洞內鑽出鑽入鰟 ...
哇好投入喎~~~不枉我比埋last 1 你!!!!!

引用:
原帖由 couplescrazy 於 2011-7-10 05:38 PM 發表 查看引用來源

哈哈哈哈 你鐘意2隻定3隻手指果張?
我喜歡兩張手指個張!hehe

引用:
原帖由 couplescrazy 於 2011-7-10 05:37 PM 發表 查看引用來源

人生得意須盡歡,莫使金樽空對月

花開堪折直須折,莫待無花空折枝

引用:
原帖由 Water_man 於 2011-7-10 05:37 PM 發表 查看引用來源

我有點想代你做主角,出手指撩阿嫂!he he
原本係想影video的,總覺得影相影住幾隻手指唔多夠feel,video影住拉出拉入好似正好多,可惜high得滯,手震,哈哈哈哈!!!!

引用:
原帖由 Water_man 於 2011-7-10 05:39 PM 發表 查看引用來源

她是唔會影的!
你係咪平時硬銷得滯呀?

引用:
原帖由 couplescrazy 於 2011-7-10 05:42 PM 發表 查看引用來源

原本係想影video的,總覺得影相影住幾隻手指唔多夠feel,video影住拉出拉入好似正好多,可惜high得滯,手震,哈哈哈哈!!!!
假如當時阿嫂用緊口幫你,你就爽死了!哈

引用:
原帖由 couplescrazy 於 2011-7-10 05:44 PM 發表 查看引用來源

你係咪平時硬銷得滯呀?
她是好傳統的人!:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆