上一頁下一頁
發新話題

~~無心的誘惑 (part2,3,4@P3,10,15 ***ending [email protected]***)

收藏  |  訂閱
365  107.5k

伊人何必太急色?@@@@@@@@@@@@@@@

引用:
原帖由 lowBBling 於 2011-2-9 10:24 PM 發表 查看引用來源

姐姐,您講D野好有道理呀><  support support

BB, 我都係跟Sexy 姐姐學野咋~~~ :smile_o13:

引用:
原帖由 ~Rickytam 於 2011-2-9 10:11 PM 發表 查看引用來源

呢樣好似岩"男性"多d...
其實 show pat pat 唔一定係岩男仔.. 如果你連 pat pat 都有咁好的外觀.. 真係好多女仔立即 pm

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-2-9 11:15 PM 發表 查看引用來源

其實 show pat pat 唔一定係岩男仔.. 如果你連 pat pat 都有咁好的外觀.. 真係好多女仔立即 pm
無錯無錯.

引用:
原帖由 evilapple666 於 2011-2-9 11:17 PM 發表 查看引用來源

無錯無錯.
我係個 d 男人都會欣賞.. 女人更加唔駛講個 d..

所以好想樓主益下大家咯... 話唔埋你後面有羅仲謙咁的線條..
然後再加埋張好似 calvin kevin 咁的內衣相.. 好似女仔咁側身訓係度.. 由你的腹肌.. 下面..腿都 show 晒.. 嘩

蘋果有冇想過睇到張咁流口水的相呀:smile_o06:

引用:
原帖由 lowBBling 於 2011-2-9 10:54 PM 發表 查看引用來源

嘩,thks alot then XD

拿,有無見過有張坐佐上去然後遙前遙後,遙左遙右,好似騎馬仔咁既所謂收身機呢?你先要坐上此機,每天晨六日光未現之時必要遙約七七四十九分鐘,久而久之,持之以恆,必好打做女性下陰內之肌肉變得緊迫,男性之器官進入之際,必定令其感覺超然非凡,絕非一般筆墨可以形容...........此動作亦可同時令男性感覺有如天外有天,門外有門,一曾又一曾,一滿再一門.................:smile_o12::smile_o05:

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-2-9 11:21 PM 發表 查看引用來源

我係個 d 男人都會欣賞.. 女人更加唔駛講個 d..

所以好想樓主益下大家咯... 話唔埋你後面有羅仲謙咁的線條..
然後再加埋張好似 calvin kevin 咁的內衣相.. 好似女仔咁側身訓係度.. 由你的腹肌.. 下面..腿都 ...
你愈講我就愈心郁郁, 好想睇呀!!!!! :smile_47: <--- 死.. 樣衰左添 XD

引用:
原帖由 evilapple666 於 2011-2-9 11:23 PM 發表 查看引用來源

你愈講我就愈心郁郁, 好想睇呀!!!!! :smile_47:  
哈哈, 最衰我無佢咁好的身材, 真係無得令你郁.. 唯有睇佢的黎等大家議論...

或者你可以拋磚引玉.. 再 show 相叫佢俾野大家睇.. haha

引用:
原帖由 SexyStuff 於 2011-2-9 11:22 PM 發表 查看引用來源

拿,有無見過有張坐佐上去然後遙前遙後,遙左遙右,好似騎馬仔咁既所謂收身機呢?你先要坐上此機,每天晨六日光未現之時必要遙約七七四十九分鐘,久而久之,持之以恆,必好打做女性下陰內之肌肉變得緊迫,男性之 ...
果部機。。。好傷腰  唔好騎咁多  講真:smile_o10:

Part 3

拎左阿瑩電話之後, 時不時都同佢sms
因為大家唔同台…所以都無SEND咁多~
好彩有樣偉大發明叫”Whatsapp”, 咁岩佢又有Iphone
所以大家都可以繼續咁怒SEND

從佢口中知道佢係四月生日,同埋原來佢有個男朋友
但我又無特別唔開心,因為我覺得一個人係結婚前係有權去嘗試,去尋找一個最好,最適合自己既伴侶, 但係如果結左婚,要破壞人地家庭我就接受唔到,呢個係一個底線!

唔知點解知道阿瑩有男朋友,令我覺得佢更加吸引,可能係因為男性有好強既好勝心,愈係難得到既就越要爭
我經過一輪分析, 覺得阿瑩係對我有D意思, 如果唔係都唔會成日落黎借頭借路搵我, 又真空上陣,又超短褲嬈pat! 而且佢好似對大隻既人有好感, 因為有一次阿瑩係send message果陣問我可唔可以比佢掂下D肌肉….

經過理性既分析之後,我決定放一個DOM係銀包度, 我深信機會係留比有準備的人, 不久既將來可能大派用場
雖然同阿瑩熟左唔係好耐, 但我都諗住送一份聖誕禮物比佢! 而呢份禮物就係…
風筒啦!!!!!!  哈哈, 送左比佢以後就無藉口落黎借風筒!!! 我好有信心以後阿瑩落黎唔需要再用呢個藉口!

理性既分析往往係成功既第一步, 阿瑩終有一日會比我就地正法

到阿瑩生日果日,佢晚上十點就同男友慶祝完, 返到宿舍
於是我就send message比阿瑩,同佢講: 我準備左份生日禮物比你呀
阿瑩好似好雀躍咁,仲問我: 係咪比我掂下你D胸肌丫??
我就答返阿瑩: 下! 掂下就可以當生日禮物, 早知唔洗晒錢啦…
之後我就帶住份禮物上去佢間房啦

阿瑩間房好整齊, 仲有一陣好香既氣味…
我懶到連禮物紙都無包,所以阿瑩一眼就睇到我送咩比佢
點知係呢個時候比我發現原來阿瑩既同房原來有一個風筒!!!
可能阿瑩知我望到個風筒, 所以就好急咁同我解釋:
我roommate個風筒watt數好低, 吹成日都唔乾!
我心諗, 你D急才都唔差wo… 聰明既女人, I like it!
波大無腦呢個講法係完成唔成立既!! (No offense to all sisters!!!)

然後我同佢傾左一陣閒計,就諗住落返自己房
點知阿瑩問我: 如果我唔要個風筒,你可唔可以比我摸下你D肌肉丫???
我就答返阿瑩: 我拎返個風筒都無用… 比人掂下姐, 又唔洗錢, 你鐘意就掂啦
因為我著住背心,所以無打算除衫比佢掂… 唔想搞到好似做鴨咁…

阿瑩第一時間就摸我個胸, 仲咋下實唔實…
於是我就罵佢: 呢D係咋唔係掂wo姐姐!
阿瑩以為我真係嬲,所以就係咁say sorry
係呢個時候, 我問阿瑩, 點解你咁早返既?? 呢D日子唔係應該同男友翻雲覆雨架咩?
阿瑩話: 我bf夜晚要返工呀…
我就問: 返咩呀?? 夜晚都仲要返?
阿瑩答: 警察

我男性既好勝心又來了
其實我無諗過上來要同佢搞野, 就係因為佢一句”警察”, 激起左我既好性心

呢個時候,我突然間話…好熱呀…又唔開冷氣, 跟住就除左件背心, 拎左佢床附近既一本小說黎睇
我個心跳得好快,因為我好驚自己分析錯誤, 我既好性心比佢挑起左,  一發不可收拾!!!
我再同佢講: 你熱既話你都除啦!!
點知佢答返我: 我都想, 但係入面無著…

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 我真係再忍唔到, 於是就咋架依話:
我唔信, 之後一手咋落去….. 點知阿瑩真係真空!
阿瑩一淡錫埋來, 問我: 你今晚可唔可以做我男友???
我無答佢… 因為我隻手已經渣緊佢對34C……
估唔到真係成功!

To be continued…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆