上一頁下一頁
發新話題

深圳disco的興與落

收藏  |  訂閱
325  63.2k

引用:
原帖由 skyworld7 於 2011-1-25 00:14 發表 查看引用來源

我最記得天光去power one..好似打緊生化危機咁...入面個個x屍咁
系呀~
總之好玩啦

引用:
原帖由 巴勒莫 於 2011-1-25 01:50 發表 查看引用來源
威尼斯係咪在沙咀?太耐冇晒記性:smile_27:
水圍呀?

引用:
原帖由 hugo70939499 於 2011-1-25 00:14 發表 查看引用來源
我覺得最好玩應該係96至2001,早期就水晶宮, no.1, 夜猫,獵奇門,HOUSE,陽光酒店間jj
畢打奧,夜豪情,後期TOP ONE,車吧,CLUB X,紐約紐約,歡樂園,夜傾情,哥斯拉,美迪亞,春風城,太空月光城,2000,8仔,
最難忘系夜& ...
ching果日浦得,我宜家就8仔(有時候),SOHO, YELLOW. LILY

引用:
原帖由 skyworld7 於 2011-1-25 00:19 發表 查看引用來源

新東泰係東莞東坑...以前廣東最大型disco之一
宜家應該重系度
對上我去都幾年前

引用:
原帖由 skyworld7 於 2011-1-25 00:17 發表 查看引用來源

以前真係好易....唔好話溝女...比女溝都經常

而家...d園園耳目渲染....個個都學精晒....
宜家開口埋口咪;
幫手交房租,沖電話,買衣服咯

引用:
原帖由 kurea 於 2011-1-25 11:46 AM 發表 查看引用來源
disco 過時好多世紀啦...ching.. :smile_45:
hiphop bar 都快在日本過時..之後跟住香港,跟住就深圳..
沒話過唔過時gap,
睇鐘唔鐘立意個氣氛za,
中國唐朝文化到e+係日本都係傅統,保存得好好,
去美,加酒吧,同鬼佬篤下pool,日本又唔興,又沒話過時,
潮流...周而复始,复古當時興la...

引用:
原帖由 play11 於 2011-1-23 07:02 PM 發表 查看引用來源
我都留下言先~上大陸玩應該係2003年左右啦,第一間去既應該係凱悅(個人亦覺得係DISCO中最正的),樓底高,又有支大LASER,其後陸陸續續都去過上面師兄講過O個D(夜貓,天之高,838,夜傾情,大班,POWER ONE....等等,有D都唔記得 ...
冇記錯. 你該叫阿志 ?

係咪. ?

呵呵

引用:
原帖由 skyworld7 於 2011-1-25 12:17 AM 發表 查看引用來源

以前真係好易....唔好話溝女...比女溝都經常

而家...d園園耳目渲染....個個都學精晒....
未遇過呢種,哈哈.

成日溝左都冇下文. :smile_30:

吾知有沒C兄知道沙咀以前都有一間叫NO.1的KTV呢?當時沙咀仲未有石屎路....哈哈

引用:
原帖由 Charlotte.L 於 2011-1-25 12:02 AM 發表 查看引用來源
有冇人知"煎"團,係呢個版,簡直風麾一時,上埋集誌添.
煎叔我知,哈哈:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆