上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 30

收藏  |  訂閱
2.6k  58.7k

引用:
原帖由 temp4321 於 2011-1-3 11:28 AM 發表 查看引用來源

是你隨著世界慢慢被改變... 無論你想或不想...
同化?????????????

引用:
原帖由 thxmas 於 2011-1-3 11:20 AM 發表 查看引用來源

我真係吾多識.
我未飛過女, 從來只有我被飛

快D 教兩手啦:')
temp兄已給你良葯.......有時狠心並不是壞事....但力度就按個人修為了:smile_44:

引用:
原帖由 keithlck 於 2011-1-3 11:27 AM 發表 查看引用來源

嗯........做到就做..........
同意......昨晚深夜她又哭哭啼啼....可能又要出手相助:smile_45:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-1-3 11:31 AM 發表 查看引用來源
temp兄已給你良葯.......有時狠心並不是壞事....但力度就按個人修為了:smile_44:
正如龍兄所言......每個人都會覺得是...........幸運的那一個......所遇到的都與其他人不同........再者.......抱住一個救世者心態.......不到黃河心不死.........往往......死得更慘...........

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-1-3 11:34 AM 發表 查看引用來源
同意......昨晚深夜她又哭哭啼啼....可能又要出手相助:smile_45:
一萬幾千.......過眼云煙.........

引用:
原帖由 keithlck 於 2011-1-3 11:28 AM 發表 查看引用來源

那麼......我.........是否需要去嫖呢?????
:smile_13: 呢嗰問題簡單喇~~當然係有需要先去嫖啦

引用:
原帖由 keithlck 於 2011-1-3 11:36 AM 發表 查看引用來源

正如龍兄所言......每個人都會覺得是...........幸運的那一個......所遇到的都與其他人不同........再者.......抱住一個救世者心態.......不到黃河心不死.........往往......死得更慘...........
, 嗯嗯,  了解

你玩女... 女玩你.

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-1-3 11:34 AM 發表 查看引用來源
貢準時~~好似bb想食夜奶貢樣喎:smile_45:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-1-3 11:15 AM 發表 查看引用來源
如果連最基本既收拳功都吾識,就真係吾好上去啦:smile_35:
吾上去又點收拳功呢:smile_53:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-1-3 11:40 AM 發表 查看引用來源

貢準時~~好似bb想食夜奶貢樣喎:smile_45:
:smile_45: :smile_45:  究竟佢地係點洗錢ga 呢
仲洗得快過我地:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆