上一頁下一頁
發新話題

mtr上玩震蛋 + lunch 大戰 p.7

收藏  |  訂閱
241  49.7k

引用:
原帖由 小小V 於 2010-11-30 03:43 PM 發表 查看引用來源

唔會, 上次開會我係係自己屋企用視像開之嘛, off左個cam就冇人知
:smile_o12::smile_o12::smile_o12:
堅呀..
但係仲開緊會?

有冇人知邊到買吊帶絲襪會令d呀我買開cklace t back,但又搵唔到吊帶絲襪果d ?想買黎引下個死佬佐但又唔俾佢搞

引用:
原帖由 小小V 於 2010-11-30 03:50 PM 發表 查看引用來源
有冇人知邊到買吊帶絲襪會令d呀我買開cklace t back,但又搵唔到吊帶絲襪果d ?想買黎引下個死佬佐但又唔俾佢搞
咁攪法, 返到屋企就好似返左天堂咁, 羨慕死人呀

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-11-30 03:44 PM 發表 查看引用來源

放隻鴕鳥蛋入去無咁易爆,但可能會照上頭條,嘩卡卡!

:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:
都係爆姐.

引用:
原帖由 小小V 於 2010-11-30 15:50 發表 查看引用來源
我勸你買平野算 200幾蚊俾條仔Meet爛我會喊架

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-11-30 04:07 PM 發表 查看引用來源

我勸你買平野算 200幾蚊俾條仔Meet爛我會喊架

邊到有得買呀? 佢Meet爛就唔俾佢搞, 佢要搞就叫佢自己用個口慢慢幫我除, 玩下佢都好

引用:
原帖由 小小V 於 2010-11-30 16:09 發表 查看引用來源

邊到有得買呀? 佢Meet爛就唔俾佢搞, 佢要搞就叫佢自己用個口慢慢幫我除, 玩下佢都好
sogo好多架

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-11-30 04:11 PM 發表 查看引用來源

sogo好多架

thx 呀, 你有冇買過呀? 一陣放工去睇下先

引用:
原帖由 小小V 於 2010-11-30 16:12 發表 查看引用來源

thx 呀, 你有冇買過呀? 一陣放工去睇下先
無買好耐啦 唔想再爛野

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-11-30 04:14 PM 發表 查看引用來源

無買好耐啦 唔想再爛野

你條仔都幾狼wo, 你學下我嘛, 唔俾佢用手, 一用手就立即起身沖涼著衫落街, 我試過一次, 佢之後次次都唔敢整爛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆