上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 27

收藏  |  訂閱
2.6k  50.1k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-11-22 01:07 PM 發表 查看引用來源

依家真係睇到好化~近來我身邊成日聽到阿邊個邊個突然間吾係度~聽到心都寒埋~人一走~就咩都輸晒~應駛得駛~間吾中享受下~對自己好點是應該的:smile_13: :smile_13:  
我等活到這個年頭、白事多個紅事、要多珍惜眼前人、好好享受吧!:smile_45:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-11-22 01:14 PM 發表 查看引用來源
早响六七年前,有個朋友突然淋巴癌,前後3個月就走咗,仲好後生,所以不要太执著:smile_45:
所以我經常都咁開心 :smile_35: :smile_15:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-11-22 01:18 PM 發表 查看引用來源

其實你呢排煩緊d咩呢:smile_14: :smile_14:  
我沒有事、只是偶爾情緒問題

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-11-22 01:16 PM 發表 查看引用來源

你形容得好貼切呀:smile_27:

我怕的是單方面付出:smile_13:  
這叫作單出、不是中出:smile_30:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-11-22 01:20 PM 發表
我等活到這個年頭、白事多個紅事、要多珍惜眼前人、好好享受吧!:smile_45:
是啊。
快快樂樂過每一天.

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-11-22 01:20 PM 發表 查看引用來源
係真唔係啊??

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-11-22 01:14 PM 發表 查看引用來源
早响六七年前,有個朋友突然淋巴癌,前後3個月就走咗,仲好後生,所以不要太执著:smile_45:
同一故事、在三年多前身邊一位好朋友40多歲、非常年青有為、突然悴死、、對我影响至大

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-11-22 13:17 發表 查看引用來源

對啊......我剛從台灣回來.......地震了.......唉.......人生無常啊..........
所以得快乐時且快乐,曾經有個白痴的念頭,就是带着…她…走遍大江南北,不過還是敵不過理智和現實:smile_39:

返来咯:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 九九八十一 於 2010-11-22 01:25 PM 發表 查看引用來源

係真唔係啊??
人生無常、現在去大酒店多過去大酒家:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆