上一頁下一頁
發新話題

11月27日 星期六,香蜜湖BBQ。然後再去K歌

收藏  |  訂閱
264  15.2k

引用:
原帖由 tsstsy 於 2010-10-18 02:08 AM 發表 查看引用來源
角色互換派對?玩得咁激呀..........:smile_27:
大佬你無上Q咩:smile_41: 佢地得個講字呀:smile_30: 去到又唔敢玩:smile_44:

引用:
原帖由 apple0812 於 2010-10-18 03:19 AM 發表 查看引用來源

大佬你無上Q咩:smile_41: 佢地得個講字呀:smile_30: 去到又唔敢玩:smile_44:
小姐,我都唔敢咁玩呀 ....

引用:
原帖由 pccw123 於 2010-10-18 03:22 AM 發表 查看引用來源

佢地係群吹水話咁玩:smile_44: 但真係去到後無人玩:smile_30:

引用:
原帖由 apple0812 於 2010-10-18 04:02 AM 發表 查看引用來源

佢地係群吹水話咁玩:smile_44: 但真係去到後無人玩:smile_30:
因為主角色互換,男免女AA, 所以去到後無人玩,
Sales Manager

引用:
原帖由 apple0812 於 2010-10-18 03:19 AM 發表 查看引用來源

:smile_o11: 邊個宿沙甘衰先。。

引用:
原帖由 pccw123 於 2010-10-18 03:22 AM 發表 查看引用來源

:smile_o04: 電型~點解唔敢玩先。。。唔似你作風喔

去唔到都支持一下:smile_38: :smile_38: :smile_38:

:smile_30: so funny

引用:
原帖由 chachachacha 於 2010-10-18 10:27 AM 發表 查看引用來源

:smile_o11: 邊個宿沙甘衰先。。~
佢地全部

LV吧在哪裡? 角色互換 idea 幾好呀 !

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆