上一頁下一頁
發新話題

上星期四我係大陸差D無命返黎

收藏  |  訂閱
215  36.2k

引用:
原帖由 新右衛門 於 2010-7-29 11:54 AM 發表 查看引用來源

巴打, 咁你之後仲有無坐白牌??:smile_41:
師兄 建議你真係咪再坐白牌.....命得一條....唔係次次都好好彩

引用:
原帖由 923文仔 於 2010-7-29 11:58 AM 發表 查看引用來源

師兄 建議你真係咪再坐白牌.....命得一條....唔係次次都好好彩
收到, 呢個都係我開POST的目的,

唔想再有巴打受害,

雖然明知係呢度開POST實會有D PK係度串9我,

不過天可憐見, 我真係出於好心

所以我地兩條友就上左上面揾的士, -- !

引用:
原帖由 新右衛門 於 2010-7-29 12:04 PM 發表 查看引用來源

收到, 呢個都係我開POST的目的,

唔想再有巴打受害,

雖然明知係呢度開POST實會有D PK係度串9我,

不過天可憐見, 我真係出於好心
D人係甘架喇 放心 我撐你既^^

引用:
原帖由 新右衛門 於 2010-7-29 09:54 AM 發表 查看引用來源

白牌車牌點換都得, 何況又唔止得佢一架呃錢,

最好唔好再幫趁佢地, 餓死班pk:smile_22:
c-hing 你無留意 post 大約半年至一年前,
已有 c-hing post 過呢 d case.
首先 你地處理 o.k. 啦 一人$100.-者,
當俾佢地買香囉. 若果你自已一個坐應該已經搞掂左你,
2 對 2 很容易走甩一個佢地手尾長.
另外你又唔好係咁小d白牌佬, 可能呢兩條友根本唔係白牌車佬,
以前做換假錢/ 車上扼錢果d人來:smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 PPS06851213 於 2010-7-29 12:14 PM 發表 查看引用來源

c-hing 你無留意 post 大約半年至一年前,
已有 c-hing post 過呢 d case.
首先 你地處理 o.k. 啦 一人$100.-者,
當俾佢地買香囉. 若果你自已一個坐應該已經搞掂左你,
2 對 2 很容易走甩一個佢地手尾長.
另外你 ...
我好小上黎, 唔多清楚...

不過你講得啱, 白牌都有好人, 我之前都坐過好多次白牌,

但經過呢次, 以後都唔會坐...

小心洗得萬年船

我有個friend,兩個人,俾拒換左3次,第2次開始就記下尾個4個號碼,然後扮傻身上無錢,同師機講到目的地攞俾拒,到左,其中一個friend落車,在大廈轉角就見到兩個公安,立即拉住個公安講,個公安去攞車,停在架白牌前面,白牌師機知道乃野,公安在車上同條友上搜到假錢,又起回我朋友講得出2張的100元鈔的最尾4個字.

引用:
原帖由 BabyRomeo 於 2010-7-29 12:21 PM 發表 查看引用來源
我有個friend,兩個人,俾拒換左3次,第2次開始就記下尾個4個號碼,然後扮傻身上無錢,同師機講到目的地攞俾拒,到左,其中一個friend落車,在大廈轉角就見到兩個公安,立即拉住個公安講,個公安去攞車,停在架白牌前面,白牌師機 ...
GOOD JOB

你地算好彩
所以我打死都唔會坐白牌車 !!undefined

多謝師兄報告,在大陸千萬唔撚好坐白牌車呀!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆