上一頁下一頁
發新話題

巴士DIY !! 好剌激!!!加左4張brabra相!! update p.48

收藏  |  訂閱
862  217.9k

引用:
原帖由 loveelephant 於 2010-7-25 09:00 AM 發表 查看引用來源

蛋蛋,邊度都玩到啦:smile_o01:
咁巴士到高潮high d ma!!

thanks for sharing

引用:
原帖由 loveelephant 於 2010-7-25 08:51 發表 查看引用來源

我都係個日.....真係好想要....
妳都可以試下架,細動作D,無人知架=]
我搭呢架巴士, 去坐係靚女你隔離

我之前試過同我既EX喺巴士玩...真係好刺激...
坐巴士後面果行...佢仲伸埋隻手指入去...
搞到我好緊張咁渣住佢果度...
好彩冇人見到咋....
LIKE

引用:
原帖由 danzsexybaby 於 2010-7-25 03:16 PM 發表 查看引用來源
我之前試過同我既EX喺巴士玩...真係好刺激...
坐巴士後面果行...佢仲伸埋隻手指入去...
搞到我好緊張咁渣住佢果度...
好彩冇人見到咋....
LIKE
宜家仲有冇試下自己係巴士玩啊

引用:
原帖由 小榮x吹水 於 2010-7-25 03:32 PM 發表 查看引用來源

宜家仲有冇試下自己係巴士玩啊
:smile_o14::smile_o14::smile_o14::smile_o14:如果比你撞到你一定好開心

引用:
原帖由 麻煩細路 於 2010-7-25 03:36 PM 發表 查看引用來源

:smile_o14::smile_o14::smile_o14::smile_o14:如果比你撞到你一定好開心
有野睇啵~~一定開心啦:smile_47:

引用:
原帖由 小榮x吹水 於 2010-7-25 03:45 PM 發表 查看引用來源

有野睇啵~~一定開心啦:smile_47:
:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47: 我睇到都開心:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 麻煩細路 於 2010-7-25 03:49 PM 發表 查看引用來源

:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47: 我睇到都開心:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:
幾時到你玩啊:smile_47:

引用:
原帖由 小榮x吹水 於 2010-7-25 03:50 PM 發表 查看引用來源

幾時到你玩啊:smile_47:
玩左你都吾知啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆