上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 20

收藏  |  訂閱
1.6k  36.7k

引用:
原帖由 新日記 於 2010-7-7 11:54 AM 發表 查看引用來源

巨撚

APM來回深圳灣 先$50:smile_04:
APM下面:smile_41: 單上$25甘平:smile_41:

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-7-7 11:14 AM 發表 查看引用來源

扑到野就算啦...

講個笑話比大家聽. (差不多廿年前既事)
最初學識朴野果時
有次朴朴下見下面有血滲出黎. 最初以為系條女e媽到.
點知一睇... 原來系自己包皮扯得恆得滯抵損左, 搞到滲左血出黎.
頂! 打完死機...再泥過.
真人真事..話說當年一位在喇沙中學唸中五的朋友,有一次和他一起上洗水間,首先要交代的他是包皮一族,從末試過將包皮反開過.  話說他當時站在我身旁尿尿,突然他來一個大動作...原來不知怎樣一下子他將包皮反起,他情急之下以為那龜頭會跌出來,所以試圖用手去接住,原來他一直以為那東西就像走珠原子筆的原理一樣. 到今天大家還在取笑他.:smile_30: :smile_30:

寶寶今晚可能黎唔到, 公司有d事夜晚有工程要跟 :')

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-7 12:11 PM 發表 查看引用來源
真人真事..話說當年一位在喇沙中學唸中五的朋友,有一次和他一起上洗水間,首先要交代的他是包皮一族,從末試過將包皮反開過.  話說他當時站在我身旁尿尿,突然他來一個大動作...原來不知怎樣一 ...
我真的笑了出來

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-7 12:11 PM 發表 查看引用來源
真人真事..話說當年一位在喇沙中學唸中五的朋友,有一次和他一起上洗水間,首先要交代的他是包皮一族,從末試過將包皮反開過.  話說他當時站在我身旁尿尿,突然他來一個大動作...原來不知怎樣一 ...
走珠筆:smile_30: :smile_30:

引用:
走珠龜頭 :smile_o08:

好彩我支系墨水筆 :smile_o13:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-7-7 12:12 PM 發表 查看引用來源
寶寶今晚可能黎唔到, 公司有d事夜晚有工程要跟 :')
就到時間黎得到就打比我啦. :smile_o10:

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-7-7 11:56 AM 發表 查看引用來源

你以前唔打3g呀??? 自己黎定系搵人幫手呀?
99% 自己

其實有咩關係?

引用:
原帖由 新日記 於 2010-7-7 12:24 PM 發表 查看引用來源

99% 自己

其實有咩關係?
自己打會就住力.

我年青時反皮最厲害果下系比條女無情力一反.... 嘩... 突左三寸出黎. 我先知我個「極限」去到邊. :smile_o13:

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-7-7 12:40 PM 發表 查看引用來源

自己打會就住力.

我年青時反皮最厲害果下系比條女無情力一反.... 嘩... 突左三寸出黎. 我先知我個「極限」去到邊. :smile_o13:

係羅 我一生人只try過兩次5小心反兩吋

已經痛到:')

3g自己就住就住 我都係最多突半吋

基本上 對 習慣過敏矛幫助 :smile_19:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆