上一頁下一頁
發新話題

現任愛的體會-----(一)初嘗

收藏  |  訂閱
741  67.5k

gra din條裙好得~~~~~~~~~~~影得超讚啊angel妹~~~~~~~~~~~
我就著唔到喇,因為肥過你同埋皮膚無咁白~~~~~~~哈

引用:
原帖由 kaylalam 於 2010-6-2 10:42 PM 發表 查看引用來源
樓主唔驚被人認到??
d相見到樣喎
只看到一雙眼而已~:smile_35:

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-6-2 09:42 AM 發表

我沒打算引男仔...=-=
以樓主的身材,白雪的皮膚,再加上火紅色的晚裝,妳不用刻意,都吸引到不少目光....
不過如果再加一條脛鏈,應該會再好些啦....

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-6-2 10:54 PM 發表 查看引用來源

只看到一雙眼而已~:smile_35:
小心駛得萬年船

你條腰好幼,好羨慕...
同埋你影相影得好靚, 我唔係好叻影相, 影親都好怪

引用:
原帖由 bcm 於 2010-6-2 10:43 PM 發表 查看引用來源
gra din條裙好得~~~~~~~~~~~影得超讚啊angel妹~~~~~~~~~~~
我就著唔到喇,因為肥過你同埋皮膚無咁白~~~~~~~哈
應該穿到的,這裙是free size的嘛
我的膚色其他很陽光~:smile_30:

引用:
原帖由 mortgage 於 2010-6-2 10:54 PM 發表 查看引用來源

以樓主的身材,白雪的皮膚,再加上火紅色的晚裝,妳不用刻意,都吸引到不少目光....
不過如果再加一條脛鏈,應該會再好些啦....
但這裙是掛頸的,加頸鏈會怪怪吧?:smile_13:

引用:
原帖由 kaylalam 於 2010-6-2 11:04 PM 發表 查看引用來源

小心駛得萬年船

你條腰好幼,好羨慕...
同埋你影相影得好靚, 我唔係好叻影相, 影親都好怪
其實影相只要多試幾張就會有影到比較好看的相出來了

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-6-2 10:11 AM 發表

其實影相只要多試幾張就會有影到比較好看的相出來了
如果可以影到全身,會睇到清楚啲啦.....

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-6-2 11:08 PM 發表 查看引用來源

但這裙是掛頸的,加頸鏈會怪怪吧?:smile_13:
我覺得唔加好d,因為本身條裙胸前有裝飾,再加頸鍊會搶左焦點

d 相好正呀。幾時再加相添呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆