上一頁下一頁
發新話題

第一次的角色扮演

收藏  |  訂閱
160  13.8k

引用:
原帖由 海砵男 於 2010-2-20 18:57 發表 查看引用來源

一dd 啦 !  唔敢講好多...都係有玩過 ! .
  以前ex女友放學 .. 就去我到..
   咁冇換衫..咪著校服玩啦..

而且 以前同契妹都係音樂室同舞蹈室玩過  
因為多鏡囉  :smile_o10: :smile_o10: :smile_o10: :smile_o10:

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-2-20 07:02 PM 發表 查看引用來源

女:原來你咁叻架,識"紫微斗數"架....
男:少少研究咁啦!!!我睇自己都幾準架(第一個笑位)
女:咁叻睇自己都咁準....
男:都ok架...我係無蘇xx嗰d咁出名喳...早幾年我算自己呢兩年做地產,哈!!上個月真係有咁&# ...
傻人蠢人多的是:smile_o11: :smile_o11: :smile_o11:

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-2-20 19:02 發表 查看引用來源

女:原來你咁叻架,識"紫微斗數"架....
男:少少研究咁啦!!!我睇自己都幾準架(第一個笑位)
女:咁叻睇自己都咁準....
男:都ok架...我係無蘇xx嗰d咁出名喳...早幾年我算自己呢兩年做地產,哈!!上個月真係有咁&# ...
頂你
我都笑左出黎呀 :smile_o16: :smile_o16:

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-2-20 19:04 發表 查看引用來源
B女...我頭先差D死.....:smile_o16:
大將軍 ~~~ 啜  :smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 崎小姐 於 2010-2-20 19:07 發表 查看引用來源

傻人蠢人多的是:smile_o11: :smile_o11: :smile_o11:
唔記得咗好多......但差D攪死我,同地獄嘅距離拉近咗果D一定記得...呵呵!!!

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-2-20 19:09 發表 查看引用來源

頂你
我都笑左出黎呀 :smile_o16: :smile_o16:
差D過唔到初八啊!!!!....我已經忍....:smile_o08: 真係差D要被人打包...:smile_o16:

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-2-20 19:12 發表 查看引用來源
差D過唔到初八啊!!!!....我已經忍....:smile_o08: 真係差D要被人打包...:smile_o16:
中男同中女似係d咩關係 ????? :smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-2-20 19:10 發表 查看引用來源

大將軍 ~~~ 啜  :smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:
佢哋喺度講時,我無望過佢哋....聽聲,我幻想咗兩個演員...女嘅係葉德嫻,男嘅係吳孟達....逃學威龍2.....哈哈....想死!!!!

恭喜恭喜~~~~~~~

第一次聽到有人扮女忍者,
個post 寫得唔錯呀,支持:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆