上一頁下一頁
發新話題

R's 閒聊之 久違了的真空派對(有相)

收藏  |  訂閱
166  49.4k

引用:
原帖由 robbenpan 於 2010-2-24 01:42 發表 查看引用來源

係呀!!!!大家好嗎??
見到您就好啦:smile_46:

引用:
原帖由 mokisui 於 2010-2-24 11:51 AM 發表

幾時再蒲番頭呀 :smile_o10:
唔知.....如果可以搵人頂我睇店就可以!!!!

引用:
原帖由 TCLHK 於 2010-2-24 12:29 PM 發表 查看引用來源

我會想辦法搵時間同離開監視網架啦....

支持報告C兄!!!!

除左個GOOD字之外無野講:smile_o12:

引用:
原帖由 robbenpan 於 2010-2-25 01:35 AM 發表 查看引用來源
唔知.....如果可以搵人頂我睇店就可以!!!!
原來俾人判咗監 :smile_o03::smile_o03:

引用:
原帖由 mokisui 於 2010-2-25 05:23 PM 發表 查看引用來源

原來俾人判咗監 :smile_o03::smile_o03:
又未至係咁.....只要出師命就可以.....
12月我都上過黎去左5月花!!!但d囡囡紀律比較差d!!!我都係1q就放生左佢,第2日同朋友去左君仔sn!!!

引用:
原帖由 robbenpan 於 2010-2-25 06:23 PM 發表 查看引用來源
又未至係咁.....只要出師命就可以.....
12月我都上過黎去左5月花!!!但d囡囡紀律比較差d!!!我都係1q就放生左佢,第2日同朋友去左君仔sn!!!
出師有名呢家嘢, 睇你點演繹嘅啫 :smile_o12::smile_o12:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2010-2-24 12:29 PM 發表 查看引用來源

大老闆你又幾時出

引用:
原帖由 mokisui 於 2010-2-25 07:18 PM 發表 查看引用來源

出師有名呢家嘢, 睇你點演繹嘅啫 :smile_o12::smile_o12:
地點冇得簡....食既住既冇得簡,但免費....比既只有囡囡錢同第二天既消費....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆