上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
1.5k  37.6k

大年初一:smile_o09:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-2-14 14:03 發表 查看引用來源
大年初一:smile_o09:
小龍野左新年財未呢:smile_o09:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2010-2-14 02:13 PM 發表 查看引用來源
小龍野左新年財未呢:smile_o09:
車車..新年快樂..祝你萬事如意..心想事成..:smile_o09: ..仲有啲賀詞係沉船區..得閒過去睇吓..比吓意見:smile_o11:

我未呀..連新年炮都未發呢:smile_o05:

你幾時派利是比我

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-2-13 04:17 PM 發表 查看引用來源

你的方法都可以..不過我都係鍾意玩莞式桑拿多啲:smile_35:
明刀明槍,:smile_o03:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-2-14 03:20 PM 發表 查看引用來源
明刀明槍,:smile_o03:
係呀..品質保証:smile_o12:

師兄..新年快樂..祝你生龍活虎..財色兼收:smile_o09:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-2-14 03:45 PM 發表 查看引用來源

係呀..品質保証:smile_o12:

師兄..新年快樂..祝你生龍活虎..財色兼收:smile_o09:
大家咁話,新年快樂,展望神州,美女如雲,等待師兄开拓.

引用:
原帖由 cherry8788 於 2010-2-14 11:50 AM 發表 查看引用來源
早呀:smile_o15:
恭喜發財身體健康財色兼收:smile_o12:
師兄,恭喜發財,女女就手,手到拿來.

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-2-14 05:08 PM 發表 查看引用來源
大家咁話,新年快樂,展望神州,美女如雲,等待師兄开拓.
過年有咩搞呀:smile_14:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-2-14 14:35 發表 查看引用來源

車車..新年快樂..祝你萬事如意..心想事成..:smile_o09: ..仲有啲賀詞係沉船區..得閒過去睇吓..比吓意見:smile_o11:

我未呀..連新年炮都未發呢:smile_o05:

你幾時派利是比我
大家貢話:smile_o12:
利是既野。。:smile_o10: 有拖矛欠啦

恭喜發財

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆